Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 15:29

Μια μοναδική  σειρά βιβλίων για τον κόσμο των κανναβοειδών με συγραφέα τον αν. καθηγητή Κ.Πουλά

Μια μοναδική  σειρά βιβλίων για τον κόσμο των κανναβοειδών , θα ξεκινήσει  σύντομα το συναρπαστικό ταξίδι  της ,που εξερευνά τις διάφορες πτυχές αυτού του σπουδαίου φυτού. Συγγραφέας του ο αν. Καθηγητής του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών  Κωνσταντίνος Πουλάς.
Σύμφωνα με  τα 24γράμματα / Εκδoτικός Οίκος   οι αναγνώστες «από την ιστορική σημασία της κάνναβης έως τις σύγχρονες εφαρμογές της, θα ανακαλύψουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά της , τα πιθανά θεραπευτικά οφέλη της και τις προοπτικές που ανοίγονται. Θα γνωρίσουν  την επιστημονική έρευνα που έχει γίνει γύρω από την κάνναβη και τις πιθανές θεραπευτικές της εφαρμογές και θα ανακαλύψουν  πώς τα κανναβινοειδή, όπως η THC και η CBD, αλληλεπιδρούν με το ενδοκανναβινοειδές σύστημα του ανθρώπινου σώματος, επηρεάζοντας διάφορες φυσιολογικές διεργασίες.
Επιπλέον θα βρουν  διαθέσιμες μελέτες που αναφέρονται στις θεραπευτικές προοπτικές των κανναβινοειδών.
Από την αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου και των νευρολογικών παθήσεων, μέχρι την ανακούφιση από το άγχος και την αντιμετώπιση των παρενεργειών της χημειοθεραπείας, η κάνναβη παρουσιάζει μεγάλη δυναμική στον τομέα της θεραπευτικής.
Με την εξέλιξη της έρευνας και την επέκταση των νομικών πλαισίων, η κάνναβη ανοίγει νέους ορίζοντες για την θεραπευτική της χρήση.
#pgnews
# ΒΙΒΛΙΟ

symboulos.gr
Ακολουθήστε το Pressgreece στο Google News
και στο Facebook

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα