Τρίτη 23 Απριλίου 2024 23:42

Έκλεψαν την καμπάνα από παρεκκλήσι στον Έβρο

Υπερβολικά ριψοκίνδυνοι, αλλά και θρασείς, ήταν οι άγνωστοι «κυνηγοί» μετάλλων που δεν δίστασαν να αρπάξουν την καμπάνα μιας μικρής εκκλησίας στη ζώνη του Δέλτα του Έβρου, μια περιοχή στην οποία κινούνται καθ’ όλο το 24ωρο περιπολίες για την αντιμετώπιση της διακίνησης παράτυπων μεταναστών!

Χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος, οι δράστες έφτασαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Σωτηρίου που βρίσκεται πολύ κοντά στις κοινότητες Αριστεινό και Άνθεια του Δήμου Αλεξανδρούπολης και κατέβασαν ανενόχλητοι από το καμπαναριό την καμπάνα, την οποία προφανώς φόρτωσαν σε κάποιο όχημα και έγιναν καπνός. Η κλοπή έγινε αντιληπτή όταν κάτοικοι των δυο χωριών πήγαν να συντηρήσουν το παρεκκλήσι και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Ξήλωσε τα κλιματιστικά επιχείρησης αλλά τον τσάκωσαν

Ένας 18χρονος συνελήφθη το Σάββατο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., λίγη ώρα αφ’ ότου ξήλωσε τρεις εσωτερικές μονάδες κλιματιστικών από μια επιχείρηση στο Ηράκλειο! Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης, βρέθηκαν οι κλεμμένες μονάδες οι οποίες και αποδόθηκαν στην επιχείρηση, ενώ ο νεαρός προσήχθη στην Ασφάλεια και, μετά την προανάκριση, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα