Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022 10:44

Νόβακ Τζόκοβιτς: Παραδέχτηκε ότι έσπασε την καραντίνα του, αφότου βρέθηκε θετικός -Τι έγραψε στα social

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραδέχτηκε ότι έσπασε την καραντίνα αφότου βρέθηκε θετικός στον Covid-19 τον περασμένο μήνα.

Σε μια μακροσκελή ανάρτησή του στα social media χαρακτήρισε την κίνησή του αυτή ως «λάθος κρίση» και παραδέχτηκε ότι συνάντησε δημοσιογράφο για μια συνέντευξη δύο ημέρες αφότου βρέθηκε θετικός στον Covid-19 στις 16 Δεκεμβρίου. «Δέχομαι ότι έπρεπε να το επαναπρογραμματίσω», έγραψε.

Οπως αποκαλύφθηκε, ο Νόβακ Τζόκοβιτς είχε συναντήσει δημοσιογράφο της γαλλικής L’ Equipe στις 18 Δεκεμβρίου, δύο μέρες αφότου βρέθηκε θετικός, στις 16 του ίδιου μήνα.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραδέχτηκε ότι πήγε στη συνέντευξη και μίλησε στον δημοσιογράφο φορώντας μάσκα και όπως λέει κρατώντας τις κοινωνικές αποστάσεις, ενώ έβγαλε τη μάσκα του για τη φωτογράφιση, όπως ακριβώς είχε γίνει γνωστό πριν δυο μέρες από πληροφορίες που μετέδιδε το BBC.

Σε ότι αφορά την εκδήλωση που παρέστη στις 17 Δεκεμβρίου υποστήριξε και εθεάθη χωρίς μάσκα με δεκάδες παιδιά γύρω του, σε τελετή απονομής βραβείων στο Βελιγράδι, υποστήριξε ότι δεν είχε λάβει το αποτέλεσμα του θετικού PCR ακόμη (το οποίο είχε κάνει στις 16 Δεκεμβρίου και είχε βγει επτά ώρες αργότερα την ίδια μέρα όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο που διέρρευσε) και ότι πριν πάρει στην εκδήλωση υπεβλήθη σε rapid που ήταν αρνητικό.

Τι έγινε με το ταξιδιωτικό έγγραφο – Εριξε το φταίξιμο στον ατζέντη του

Στην ανάρτηση κατηγόρησε επίσης τον ατζέντη του λέγοντας πως αυτός έκανε το λάθος στο ταξιδιωτικό έντυπο που χρησιμοποίησε για να μπει στην Αυστραλία. Ο Τζόκοβιτς, ο οποίος είναι ανεμβολίαστος, ελπίζει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Australian Open την επόμενη εβδομάδα. Του ανακλήθηκε η βίζα στις 6 Ιανουαρίου, λίγο μετά την άφιξή του στη χώρα, εν μέσω ερωτημάτων σχετικά με την εξαίρεση από το εμβόλιο που θα του επέτρεπε να εισέλθει. Τη Δευτέρα ωστόσο, ο δικαστής ανέτρεψε την απόφαση και διέταξε την απελευθέρωσή του από το κέντρο κράτησης. Ωστόσο, η κυβέρνηση δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο περαιτέρω δράσης – και παραμένει το ενδεχόμενο ο υπουργός Μετανάστευσης της χώρας να ακυρώσει τη βίζα του για δεύτερη φορά λίγες ημέρες πριν την έναρξη του τουρνουά.

Σχετικά

spot_img

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα