Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021 15:29

Τσιτσιπάς: Έχασε τη γιαγιά του 5 λεπτά πριν τον τελικό – Η συγκινητική ανάρτηση

Με 3-2 «έπεσε» ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε έναν συγκλονιστικό αγώνα με αντίπαλο τον Νόβαλ Τζόκονιτς. Ωστόσο, ο κορυφαίος έλληνας τενίστας βίωσε μια μεγάλη απώλεια λίγο πριν μπει στον μεγάλο τελικό.

Όπως ο ίδιος ανέφερε σε ανάρτησή του στο Instagram, 5 λεπτά πριν από τον αγώνα έχασε την πολυαγαπημένη γιαγιά του, στην οποία μάλιστα αφιέρωσε τη χθεσινή ημέρα.

«Η ζωή δεν είναι πάντα να κερδίζεις ή να χάνεις. Είναι να απολαμβάνεις κάθε ξεχωριστή στιγμή της ζωής είτε είσαι μόνος σου ή με άλλους. Ζώντας μια ζωή που έχει νόημα, χωρίς μιζέρια και άσχημες καταστάσεις. Το να σηκώνεις τρόπαια και να γιορτάζεις για νίκες είναι κάτι, αλλά όχι τα πάντα. Πέντε λεπτά πριν μπω στο κορτ η πολυαγαπημένη γιαγιά μου έχασε τη μάχη για τη ζωή. Μια σοφή γυναίκα, της οποίας η πίστη στη ζωή και η προθυμία της να δίνει και να προσφέρει δεν μπορεί να συγκριθεί με κανενός άλλους ανθρώπου που έχω γνωρίσει. Είναι σημαντικό να υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι όπως εκείνη σε αυτόν τον κόσμο. Γιατί άνθρωποι όπως εκείνη σε κάνουν να ζωντανεύεις. Σε κάνουν να ονειρεύεσαι. Θα ήθελα να πω ότι ανεξαρτήτως της ημέρας, των συνθηκών ή της κατάστασης, αυτή είναι μια ημέρα αφιερωμένη σε αυτή και μόνο σε αυτή. Σε ευχαριστώ που μεγάλωσες τον πατέρα μου. Χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα ήταν δυνατόν», σημείωσε στην ανάρτησή του ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

#pgnews

Νέοι Ορίζοντες

Σχετικά

spot_img
spot_img
spot_img

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα