Σάββατο 3 Ιουνίου 2023 13:45

Πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην 35 χλμ. την Κυριακή στη Βαρέα Μεγάρων

[ad_1]

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην 35 χλμ. Ανδρών–Γυναικών διοργανώνεται την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου από το πρωί στις 10.30 π.μ., στην παραλία Βαρέας στα Μέγαρα.

Η διοργάνωση των 35χλμ. Βάδην του Πανελληνίου Πρωταθλήματος διεξάγεται μαζί με Αγώνες  Βάδην 20χλμ. ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ, 10χλμ. Κ23 Ανδρών – Γυναικών, Κ20 Ανδρών – Γυναικών, Κ18 Ανδρών καθώς και 5χλμ. Κ18 Γυναικών (χωρίς βαθμολογία – αξιολόγηση).

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που σχεδίασε ο ΣΕΓΑΣ για την συγκεκριμένη διοργάνωση και ενέκρινε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού όπως ορίζει η ισχύουσα νομοθεσία για την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19 στη χώρα μας.

Στη φετινή διοργάνωση ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. έχει φροντίσει για την παρουσία τριών (3) Διεθνών Κριτών Βάδην, προκειμένου οι επιδόσεις των βαδιστών και βαδιστριών να προσμετρηθούν στο Ranking της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου (World Athletics) για τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα, οργανωτικός εκπρόσωπος του οποίου έχει οριστεί ο Πρόεδρος του ΑΟΜ και μέλος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. κ. Σπυρίδων Καλοζούμης διοργανώνεται από το Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με την υποστήριξη του Δήμου Μεγαρέων και του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού «Ηρόδωρος».

 

 

#ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

#ΑΤΤΙΚΗ

#pressgreece[ad_2]

Ενημέρωση Μεγάρων και Δυτικής Αττικής

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα