Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 14:55

Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις στα Δερβενοχώρια – Μεγάλο το μέτωπο προς την Οινόη

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τις δυνάμεις που επιχειρούν στα πύρινα μέτωπα, η κατάσταση στις 11.30 το πρωί είχε ως εξής:

Σαρωνίδα/Κουβαράς: δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο, η επιχείρηση για πλήρη έλεγχο συνεχίζεται και με τις επίγειες δυνάμεις και με εναέρια μέσα που κάνουν διαβροχή. 

Συνεργεία της Αρωγής με τον Χρήστο Τριαντόπουλο ήταν από το πρωί στο κινητό κέντρο επιχειρήσεων Ολύμπος (43ο χλμ Αθηνων Σουνίου), όπου έγινε κατανομή των συνεργείων και έχουν ξεκινήσει ήδη με τους αντιδημάρχους της περιοχής να μπαίνουν στους οικισμούς για καταγραφή των ζημιών.

Λουτρακι/Καλλιθέα: δεν υπάρχει ισχυρό ενεργό μέτωπο. Επίγειες και εναέριες δυνάμεις συνεχίζουν επιχειρήσεις για να ελέγξουν τις μικροεστίες.

Δερβενοχώρια: η φωτιά έχει ελεγχθεί στα νότια στην περιοχή του Τιτάνα, οι επιχειρήσεις των επίγειων εστιάζουν στην ανατολική και στη δυτική πλευρά της περιμέτρου της φωτιάς. Είναι πυκνό δάσος. Οι εναέριες δυνάμεις έχουν ενισχυθεί. 
Εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη δυσκολία λόγω της πυκνότητας του δάσους και του δύσβατου της περιοχής. 

Έχει βγει προειδοποιητικό 112 για το Θριάσειο λόγω καπνών από την φωτιά που μαίνεται βόρεια: οι πολίτες να παραμένουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα.

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα