Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 13:22

Υπόθεση 12χρονης – Κολωνός: Απολογούνται οι 8 συλληφθέντες – «Σπάει» στα δυο η δικογραφία για να μη συμπληρωθεί το 18μηνο

Aπολογούνται οι οκτώ συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό. Ανάμεσά τους πατέρας και γιος, 48 και 20 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται ότι κακοποίησαν σεξουαλικά το κορίτσι.

Οι οκτώ συλληφθέντες κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής με ανήλικη και πορνογραφία. Στην πλειοψηφία τους είναι αλλοδαποί από το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν. Και οι οκτώ αρνούνται τις κατηγορίες και φέρεται να είναι και οι οκτώ συλληφθέντες από τη γειτονιά της ανήλικης στον Κολωνό.

Αυτοί οι οκτώ απολογούνται στον 14ο τακτικό ανακριτή, διαφορετικό ανακριτή, καθώς η πρώτη ανάκριση με τους 28 κατηγορούμενους, ανάμεσα στους οποίους οι περισσότεροι είναι προφυλακισμένοι έχει περαιωθεί. Αναμένεται εισαγγελική πρόταση και μετά εισαγωγή της στο δικαστικό συμβούλιο προκειμένου να βγει βούλευμα για το αν παραπέμπονται σε δίκη και ποιοι. Και αυτό γιατί είναι προφυλακισμένοι εδώ και αρκετό καιρό. Ανάμεσά τους είναι και ο κατηγορούμενος για τον βιασμό και τη μαστροπεία της 12χρονης, Ηλίας Μίχος, αλλά και η μητέρα της 12χρονης και πλέον σε λίγο καιρό θα υπάρχει και ορατός ο κίνδυνος για τη συμπλήρωση του 18μηνου.

Όπως είπε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Άννα Βλαχοπαναγιώτη, έχουμε νέο κύκλο ανάκρισης μετά και την έβδομη κατά σειρά κατάθεση της ανήλικης στις αστυνομικές αρχές, όπου φέρεται να αναγνώρισε αυτούς τους οκτώ για τους οποίους εξεδόθη ένταλμα σύλληψης.

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα