Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 02:59

33χρονος κρατούμενος κατάπιε ολόκληρο κινητό για να… επικοινωνεί στη φυλακή

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη Πρίστινα, με έναν 33χρονο κρατούμενο που παραπονιόταν για φρικτούς πόνους στο στομάχι του.

Αφού οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, οι ακτινογραφίες έδειξαν οτι ο κρατούμενος είχε καταπιεί ένα ολόκληρο κινητό τηλέφωνο!

Αμέσως οι γιατροί στην πανεπιστημιακή γαστρεντερολογική κλινική της Πρίστινας, στο Κόσσοβο συνεργάστηκαν για να του αφαιρέσουν ενδοσκοπικά το τηλέφωνο, διαλυμένο σε τρία κομμάτια.

Ο χειρουργός γαστρεντερολόγος Σκέντερ Τελάκου με την ομάδα του τα κατάφεραν και όπως δήλωσε μετά τη διαδικασία “ο 33χρονος κρατούμενος κατάπιε ένα ολόκληρο μικρό τηλέφωνο αλλά καταφέραμε να το αφαιρέσουμε».

Ο ντόκτορ Τελάκου τόνισε ότι οι γιατροί έπρεπε να προσέξουν ιδιαίτερα την μπαταρία του τηλεφώνου και την πιθανή διαρροή διαβρωτικού υγρού. «Ήταν σαν να περπατάς σε ναρκοπέδιο, αλλά όλα πήγαν καλά», διαβεβαίωσε.

Ο κρατούμενος αφού όλα τελείωσαν αποκάλυψε στους γιατρούς ότι το τηλέφωνο βρισκόταν στο στομάχι του επί τέσσερις ημέρες. Το τηλέφωνο, ένα Nokia 3310 που κυκλοφόρησε στην αγορά στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, παραδόθηκε στην αστυνομία.

Παραμένει άγνωστο πώς βρέθηκε στα χέρια του κρατουμένου, όμως οι αστυνομικοί υποθέτουν ότι ήθελε να το χρησιμοποιήσει για να επικοινωνεί, παράνομα, μέσα από τη φυλακή.

Σχετικά

spot_img
spot_img

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα