Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 04:07

Χαμός σε πτήση για τη μάσκα – Αρχισε να κλωτσάει και να φτύνει (βίντεο)

Μία γυναίκα εκτός εαυτού προκάλεσε πανικό σε μια πτήση της Ryanair από την Ίμπιζα προς το Μιλάνο… για τη μάσκα. Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο 29 Μαΐου.

Η γυναίκα τα έβαλε αρχικά με τους συνεπιβάτες, μετά με μια αεροσυνοδό, ενώ στο τέλος την έβγαλαν… σηκωτή από το αεροπλάνο.

Οι κανόνες απαιτούν όλοι οι επιβάτες του αεροσκάφους να φορούν μάσκες καθ’όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, ώστε να αποφευχθεί η διασπορά του κορωνοϊού. Τα βίντεο που τράβηξαν οι επιβάτες κάνουν τον γύρο των social media τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η Ιταλίδα που δεν φορούσε τη μάσκα της ήρθε σε αντιπαράθεση με άλλους επιβάτες της πτήσης, οι οποίοι της ζήτησαν να φορέσει σωστά τη μάσκα. Την αρχή έκανε μια κυρία, η οποία της ζήτησε να κρατήσει την απόσταση και να σηκώσει τη μάσκα πάνω από τη μύτη και το στόμα της.

Τότε εκείνη άρχισε να βρίζει και να φωνάζει. Η αντιπαράθεση “φούντωσε”, σηκώθηκε από τη θέση της, όπως και άλλοι επιβάτες. Στη συνέχεια άρχισε να τους φτύνει και να τους σπρώχνει.

Τα μέλη του πληρώματος προσπάθησαν να διαλύσουν τον καβγά και να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά μάταια. Μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Orio al Serio, η γυναίκα που μένει στο Μπάρι, συνελήφθη από την αστυνομία.

#pgnews

Νέοι Ορίζοντες

Σχετικά

spot_img

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα