Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 09:09

Κύπρος: Ο Χατζηγιάννης πήρε για σύμβουλο γυναίκα καταδικασμένη για απάτη με εισιτήρια σε συναυλία του Ρουβά

Σε νέες περιπέτειες για τις επιλογές του έχει μπει ο υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου Μιχάλης Χατζηγιάννης. Μετά την ατυχή ανάρτηση του υφυπουργείου για την παρουσία του στα γενέθλια του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, τώρα ελέγχεται για την επιλογή μιας συμβούλου του. Πρόκειται για την κα Θέκλα Κυριάκου η οποία προσλήφθηκε ως σύμβουλος του Μιχάλη Χατζηγιάννη για χειρισμό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η συγκεκριμένη κυρία έχει στο «βιογραφικό» της μια καταδικαστική απόφαση για απάτη. Όπως διαπιστώθηκε από το δικαστήριο, είχε εκδώσει πλαστά εισιτήρια για συναυλία του Σάκη Ρουβά και καρπώθηκε τα χρήματα. Η Θέκλα Κυριάκου επίσης έχει ιστορικό με ακάλυπτες επιταγές κάτι που δεν της επέτρεπε να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό.

Είναι ο άνθρωπος που είχε «ανεβάσει» το βίντεο με την παρουσία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στα γενέθλια του Νικόλα Παπαδόπουλου, αναγκάζοντας τον υφυπουργό να απολογηθεί και να το κατεβάσει.

Η επιλογή της Θέκλας Κυριάκου είναι κόμα μία ατυχής επιλογή μελών του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη. Πριν λίγες ημέρες είχε διαπιστωθεί ότι είχε προσληφθεί μια 19χρονη φοιτήτρια ως σύμβουλος του υφυπουργού Τουρισμού Κ. Κουμή ενώ μια άλλη γυναίκα η οποία είναι αισθητικός προσελήφθη ως σύμβουλος για γραμματειακή υποστήριξη στο Προεδρικό Μέγαρο.

Για όλες τις περιπτώσεις γίνεται έλεγχος από την Ελεγκτική Υπηρεσία και αναμένεται να υπάρξουν διορθωτικές κινήσεις για τερματισμό αυτών των διορισμών.
Η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη έχει επικριθεί επίσης για διορισμό συγγενικών προσώπων του νέου Προέδρου σε σημαντικές θέσεις στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα