Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 11:39

Εμποροι Αιγιάλειας: Να παραμείνει το τμήμα Φυσικοθεραπείας

Με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας  ζητά την συστράτευση όλων για να παραμείνει το τμήμα φυσικοθεραπείας, παράρτημα πανεπιστημίου Πατρών στην πόλη του Αιγίου. Σε σχετική επιστολή του αναφέρει:

Εδώ και ένα χρόνο ως νέα Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας κάνουμε απέλπιδες  προσπάθειες να παραμείνει το τμήμα φυσικοθεραπείας παράρτημα πανεπιστημίου Πατρών στην πόλης μας και ή δυνατόν να δημιουργηθούν και νέα τμήματα. Ξέρουμε πολύ καλά πως μόνο χέρι- χέρι και όχι με αποκλεισμούς, μπορούμε να πάμε μπροστά ως Δήμος, Εμπορική κοινότητα και τοπική κοινωνία. Με το να φύγει το Πανεπιστημιακό ίδρυμα από την πόλη μας, γυρνάμε πίσω πολλά χρόνια. Δυστυχώς στον αγώνα αυτό δεν βρήκαμε υποστηρικτές παρότι είχαμε ζητήσει πολλές φορές να συστρατευτούμε όλοι οι φορείς σε έναν κοινό στόχο αλλά δυστυχώς δεν έγινε.
Σήμερα μέσω του τύπου ακούμε για το καμπανάκι που χτύπησε και για έκτακτες συνεδριάσεις του Δήμου και της Περιφέρειας για άμεσες αποφάσεις. Έστω και στο παραπέντε καλούμε όλους τους αρμόδιους , Δήμο, τοπικούς Συλλόγους, Βουλευτές νομού και Περιφέρεια σαν μία γροθιά να σηκώσουμε
ανάστημα και όλοι μαζί να στηρίξουμε την παραμονή του τμήματος φυσικοθεραπείας στην πόλη μας.
Άμεσα να ψηφιστεί επιτροπή από τις Δημοτικές παρατάξεις, τους βουλευτές Αχαΐας, τον Εμπορικό Σύλλογο και όλους τους φορείς για άμεσες αποφάσεις και ένα και μοναδικό στόχο;Η παραμονή και αναβάθμιση των σχολών του Δήμου μας!!

#pressgreece

#ΔΥΤΙΚΗΕΛΛΑΔΑ

 

symboulos.gr

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα