Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 16:29

Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Περί τα 236 εκατ. ευρώ στη Δυτική Ελλάδα

Λήγει σήμερα η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6. Η παράταση αποφασίστηκε καθώς, στα λογιστικά γραφεία είναι μεγάλο το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών, που αναζητούν ρευστότητα μέσω της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 6.

Εκτιμάται ότι αυτή τη φορά θα υποβληθούν περισσότερες αιτήσεις από ποτέ, φτάνοντας σε αριθμό τις 700.000. Ωστόσο, δεν θα λάβουν όλοι την συγκεκριμένη οικονομική βοήθεια.

Να σημειωθεί ότι, θα υπάρξει τουλάχιστον ένας ακόμα κύκλος επιστρεπτέας προκαταβολής για τον Απρίλιο με προϋπολογισμό 1 δισ. ευρώ. Από τον περασμένο Απρίλιο μέχρι και τώρα, μέσω επιστρεπτέας προκαταβολής, έχει μοιραστεί σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες, ρευστότητα ύψους 8,5 δισ. ευρώ.

Στην Δυτική Ελλάδα, μέσα από τις πέντε επιστρεπτέες προκαταβολές, έχει παρασχεθεί μέχρι σήμερα συνολική ρευστότητα 236.656.332 ευρώ, σε 32.817 επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

Στην Αχαΐα έχουν στηριχθεί μέχρι σήμερα από τους πέντε κύκλους επιτρεπτέας προκαταβολής, σχεδόν 14.000 επιχειρήσεις και επαγγελματίες, λαμβάνοντας συνολική ρευστότητα 125.365.339 ευρώ.

#pressgreece.gr

#ΔΥΤΙΚΗΕΛΛΑΔΑ

#OIKONOMIA

symboulos.gr

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα