Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 15:24

Η Λουξ διακρίθηκε με το βραβείο Export Leaders Awards

[ad_1]

Η Λουξ απέσπασε το βραβείο Export Leaders Awards για τις επιδόσεις της στον τομέα της εξωστρέφειας, στην ετήσια συνάντηση με θέμα  «Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ – EXPORT LEADERS FORUM 2021» που διοργανώθηκε από τον εκδοτικό οργανισμό New Times Publishing.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του φόρουμ κατέθεσαν τις απόψεις τους σημαντικές προσωπικότητες του επιχειρηματικού και εμπορικού κόσμου. Ανάμεσά στους ομιλητές ήταν ο Αντιπρόεδρος της Λουξ, Πλάτωνας Μαρλαφέκας, σχολιάζοντας τη σημασία και την ενίσχυση του εξωστρεφή χαρακτήρα των επιχειρήσεων της χώρας, αλλά και την ανάγκη σύνδεσης του παραγωγικού μοντέλου της Ελλάδας με την εξωστρέφεια, εστιάζοντας στην αλλαγή του επιχειρηματικού παραδείγματος της χώρας σε μια κρίσιμη περίοδο για την παγκόσμια κοινότητα. Επιπλέον, αναφέρθηκε και στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ιδρυτικό Μέλος της οποίας είναι η Λουξ, που αποτελείται από αμιγώς ελληνικές επιχειρήσεις και συμβάλλει στην ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας εντός κι εκτός συνόρων.

Η βράβευση αυτή αποτελεί τιμή για τη Λουξ και επιστέγασμα της ανοδικής πορείας που ακολουθεί έχοντας σήμερα παρουσία σε 27 χώρες και στις 5 ηπείρους.

#pressgreece

[ad_2]

Σύμβουλος

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα