Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 08:39

Πάτρα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των dj -Ζητούν στήριξη από κυβέρνηση

Να λάβουν ουσιαστική οικονομική ενίσχυση και να ακουστεί η φωνή τους επιδιώκουν οι dj της πόλης στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έκαναν στα Ψηλαλώνια. Οπως τονίζουν «δεν πάει άλλο», αφού η κατάσταση στον χώρο της διασκέδασής τους έχει φέρει στα όρια τους.

Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής Ν. Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ) στηρίζει την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των djs της Πάτρας. Σε ανακοόινωσή του αναφέρει ότι: « Όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει οι djs είναι αναπόσπαστο κομμάτι των επιχειρήσεών μας, καθώς όπως όλοι γνωρίζουμε η μουσική είναι και αυτή που καθορίζει το εκάστοτε κατάστημα εστίασης και αναψυχής. Αυταπόδεικτο αυτό από την πτώση που έχουμε αμέσως στις επιχειρήσεις μας κάθε φορά που η κυβέρνηση απαγορεύει την μουσική με τα μέτρα που λαμβάνει.

Στηρίζουμε την κινητοποίηση γιατί πρόκειται για έναν ακόμη κλάδο που βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και ασφυκτιά οικονομικά εδώ και δύο χρόνια και όπως πάντα η πεποίθησή μας, ως συνδικαλιστικό όργανο, είναι ότι ενωμένοι μπορούμε να επιτύχουμε πολλά».

     

symboulos.gr
Ακολουθήστε το Pressgreece στο Google News
και στο Facebook

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα