Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023 05:14

H  28χρονη Ελπίδα Χούπα  μεταξύ των θυμάτων στα Τέμπη

H  28χρονη Ελπίδα Χούπα είναι μεταξύ των θυμάτων της αμαξοστοιχίας IC62 που συγκρούστηκε το βράδυ της Τρίτης (28/2) στα Τέμπη με εμπορική αμαξοστοιχία.

Την είδηση μετέφερε ο αδελφός της Σεραφείμ ο οποίος με κλάματα μίλησε στον Ant-1 και στην εκπομπή «Πρωινό» :

«Ταυτοποιήθηκε η σορός. Πριν από λίγο με πήραν και από την Αστυνομία και μου είπαν ότι η κηδεία θα γίνει δημοσία δαπάνη αλλά με ρητή εντολή να μην ανοιχτεί το φέρετρο γιατί το πτώμα είναι σε άσχημη κατάσταση» που κατέληξε:«Όποιος και να παραιτηθεί, όποιος και να πάρει την ευθύνη, ό,τι αποζημίωση και να λάβω ως άνθρωπος δεν θα μου δώσει τίποτα την Ελπίδα πίσω»

Με μια συγκινητική του ανάρτηση ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Πολυφωνικής Μο Σταύρος Σολωμός αναφέρθηκε  στην Ελπίδα που γνώρισε μέσα απο τη Νεανική Χορωδία και το Ωδείο του Οργανισμού:

Για την Ελπίδα…
Σε γνωρίσαμε σαν φοιτήτρια στην πόλη μας. Τραγούδησες μαζί με την Νεανική μας χορωδία. Σπούδασες τραγούδι στο Ωδείο μας…Σήμερα ταξιδεύεις σε ουράνιους κόσμους, σαν το νήμα της ζωής σου διακόπηκε με βίαιο τρόπο κάπου εκεί στην κοιλάδα των Τεμπών…Σήμερα συνάντησες την χορωδία των Αγγέλων, για να συμπράξεις μαζί τους σε θεϊκά κοντσέρτα… Το χαμόγελο και η ευγενική σου φύση, θα είναι χαραγμένη ανεξίτηλα σε εκείνους που σε γνώρισαν…Ο Θεός να αναπαύσει την όμορφη ψυχή σου…στους δικούς σου ανθρώπους ας χαρίζει βάλσαμο παρηγοριάς και την ελπίδα της μετά θάνατον συνάντησης… Η μνήμη σου θα είναι παντοτινή, αγαπημένη μας ΕΛΠΙΔΑ…
#pgnews
#ΔΥΤΙΚΗΕΛΛΑΔΑ

symboulos.gr
Ακολουθήστε το Pressgreece στο Google News
και στο Facebook

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα