Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 11:24

Χορηγία της Λουξ στο iQFOiL

Η Λουξ ήταν χορηγός του iQFOiL Open Εuropean Championship 2023,που πραγματοποιήθηκε από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών, 7 με 14 Μαΐου 2023, σε συνδιοργάνωση με τη Διεθνή κλάση του IQFOIL και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Επρόκειτο για Πανευρωπαϊκή διοργάνωση ιστιοπλοΐας, με Open χαρακτήρα καθώς συμμετείχαν περισσότεροι από 300 αθλητές, προερχόμενοι και εκτός Ευρώπης. Το ΙQFOiL Open Εuropean Championship 2023 αποτέλεσε μια κορυφαία διεθνή αθλητική διοργάνωση ιστιοπλοΐας στην κατηγορία ανδρών-γυναικών.

Με τη χορηγία της, η Λουξ στήριξε έμπρακτα τη διοργάνωση, που αντιπροσωπεύει τη σύγχρονη κλάση του αθλήματος και συγχρόνως προσφέρει εντυπωσιακό θέαμα χάρη στη συμμετοχή των γρηγορότερων σκαφών. Το σημαντικό αυτό γεγονός απασχόλησε την αυταθλητική κοινότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι αποστολές και τα πληρώματα των σκαφών είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πριν και μετά τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τα δροσιστικά αναψυκτικά λουξ, που έχουν αγαπηθεί εντός κι εκτός συνόρων.

Η Λουξ στηρίζει ένθερμα διοργανώσεις αθλητικού περιεχομένου που αξιοποιούν τον πλούτο της Ελλάδας και ταυτόχρονα προβάλλουν τη χώρα μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών έχει  περισσότερα από 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά, αποτελεί ιδρυτικό Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία.

Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα Βραβεία Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Corporate Superbrand Greece, European Business Awards, Healthy Diet Awards, Ελληνική Αξία του ΣΒΕ, στη διοργάνωση του ΕΒΕΑ ως «Επιχείρηση και Παράδοση», Retail Business Awards, Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας, Προϊόν της Χρονιάς για τη λουξ free στην κατηγορία πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό κλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων.

#pgnews

#ΔΥΤΙΚΗΕΛΛΑΔΑ

symboulos.gr
Ακολουθήστε το Pressgreece στο Google News
και στο Facebook

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα