Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 19:14

Χρυσοχοΐδης από Πάτρα: 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για μια Ελλάδα δίκαιη

Στην Πάτρα έφτασε περί τη 1 το μεσημέρι ο ο πρώην υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στο πλαίσιο της σημερινής περιοδείας του στο νομό. Είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πολίτες αλλά και μέλη της ΝΔ, να συνομιλήσει μαζί τους, ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αναφέρθηκε στην εμπειρία του από την συναναστροφή του με τους απλούς πολίτες, σημειώνοντας πως σε κάθε σημείο αυτό που διαπιστώνει είναι μία  “μεγάλη υποστήριξη των πολιτών υποστήριξη που αναφέρεται στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη ως και πάλι αυριανού πρωθυπουργού που διασφαλίζει τη σταθερότητα, την ασφάλεια, τη σιγουριά και κυρίως διασφαλίζει την προοπτική της χώρας”.

Συνεχίζοντας ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε χαρακτηριστικά: “Νομίζω ότι κατά τον ίδιο τρόπο που ο ελληνικός λαός αποφάσισε στις 21 Μαΐου βροντερά με ένα μαζικό παρών για ασφάλεια, σταθερότητα και μία αυτοδύναμη Ελλάδα κατά τον ίδιο τρόπο θα προσέλθει στις κάλπες τις 25 Ιουνίου για να δώσει ένα εξίσου ισχυρό παρών για μια Ελλάδα πράσινη, ψηφιακή, ανεπτυγμένη, ασφαλή, σταθερή μα κυρίως Ελλάδα δίκαιη”.

#pgnews

#ΔΥΤΙΚΗΕΛΛΑΔΑ

symboulos.gr
Ακολουθήστε το Pressgreece στο Google News
και στο Facebook

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα