Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 04:16

Η Λουξ χορηγός στην 31η Ολυμπιάδα Φιλοσοφίας στην Αρχαία Ολυμπία

Η Λουξ στήριξε την 31η Ολυμπιάδα Φιλοσοφίας που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, από τις 11-14 Μαΐου 2023.  Η διοργάνωση συγκέντρωσε τη συμμετοχή αποστολών από 50 χώρες με περισσότερους από 250 μαθητές και φοιτητές.

Η φετινή Ολυμπιάδα είχε θέμα “A Life in Fair Competition και οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν μέσω της συγγραφής ενός φιλοσοφικού δοκιμίου, με τη Λουξ να βρίσκεται στο πλευρό τους στις στιγμές της έμπνευσής τους. Ως διοργανώτρια χώρα η Ελλάδα συμμετείχε φέτος με τους 10 πρωτεύσαντες στον Πανελλαδικό Mαθητικό Διαγωνισμό Φιλοσοφικού Δοκιμίου, που διοργανώνει το Τμήμα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών ανελλιπώς από το 2011. Η ελληνική ομάδα απέσπασε 4 τιμητικές διακρίσεις, ενώ οι χρυσοί νικητές του Διαγωνισμού κατάγονται από την Σερβία και την Φιλανδία.

Εκτός από το διαγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης, όλοι οι συμμετέχοντες και συμμετέχουσες είχαν την ευκαιρία να δροσιστούν με τα αναψυκτικά λουξ καθώς και να παρακολουθήσουν εργαστήρια και διαλέξεις από διακεκριμένους καθηγητές και καθηγήτριες, που εστίασαν στον θεμιτό ανταγωνισμό.

Η Λουξ δίνει προτεραιότητα στη νέα γενιά προσφέροντας τους ευκαιρίες και εφόδια ώστε να ανακαλύψουν τις κλίσεις και τα ταλέντα τους, για μια ζωή όπως την έχουν φανταστεί.

Λίγα λόγια για τη Λουξ

Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών έχει  περισσότερα από 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά, αποτελεί ιδρυτικό Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία. Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα Βραβεία Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών,  Corporate Superbrand Greece, European Business Awards, Healthy Diet Awards, Ελληνική Αξία του ΣΒΕ, στη διοργάνωση του ΕΒΕΑ ως «Επιχείρηση και Παράδοση», Retail Business Awards, Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας κλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων.

Επιπλέον, πρόσφατα παρουσίασε τη νέα λουξ free, τη μπλε πορτοκαλάδα λουξ χωρίς ανθρακικό, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς συντηρητικά, με φυσικά γλυκαντικά, σάκχαρα φρούτων και στέβια καθώς και την ανανεωμένη σειρά λουξ Tea, που αποτελείται από τρεις μοναδικές γεύσεις. Το 2023 παρουσίασε νέα σειρά χυμών σε 10 μοναδικές γεύσεις καθώς και τη σειρά χυμών λουξ kids.

#pgnews

#ΔΥΤΙΚΗΕΛΛΑΔΑ

symboulos.gr
Ακολουθήστε το Pressgreece στο Google News
και στο Facebook

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα