Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 19:09

«Κορίνθια-Πελοπόννησος 2023»: Πετυχημένη η παρουσία του Επιμελητηρίου Αχαϊας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 4ημερη εκθεσιακή δραστηριότητα ««ΚΟΡΙΝΘΙΑ- ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023» (15-18/06/23) στο Λιμάνι της Κορίνθου. Πλήθος επιχειρήσεων, επαγγελματιών και επιμελητηρίων της Κορινθίας- Πελοποννήσου συμμετείχαν, αναδεικνύοντας με το καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα τους και δημιουργώντας δυνατούς διαύλους επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ τους.

Επισης, πλήθος κόσμου καθώς και προσωπα της πολιτικής σκηνής, επισκέφτηκαν και στήριξαν την έκθεση όλες τις μέρες διεξαγωγής της, ενώ χάρηκαν και τις παράλληλες εκδηλώσεις.

Σημαντική και εξίσου ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν και η παρουσία του Επιμελητηρίου Αχαΐας, με τη συμμετοχή έξι επιχειρήσεων- μελών του : α) AITHRASPIRITS–β) BacFresh–ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. – γ) HELMIND- HELLENICMIXTURESINDUSTRY–δ) ΜΙΣΥΡΛΟΥ ΣΑΠΟΥΝΟΠΩΛΕΙΩΝ- MISYRLOUSOAPS–ε) ΚΑΡΑΜΕΛΟΚΟΣΜΟΣ- ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, στ) ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΓΑΛΑΝΗΣ.

Το παρόν, εκτός απ’ τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας, κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα, όπου ήταν και ομιλητής την ημέρα των εγκαινίων,  έδωσαν και άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου όπως ο κ. Αριστείδης Τηλιγάδης (Α’ Αντιπρόεδρος), ο κ. Παναγιώτης Τζούδας (Οικονομικός Επόπτης), ο κ. Αθανάσιος Κούστας (διευθυντής ΑΧ.ΕΠ.ΑΝ), ο κ. Ανδρέας Ντακόλιας (διαχειριστής ΑΧ.ΕΠ.ΑΝ) και ο κ. Κων/νος Δεληγιάννης (μέλος ΔΣ).

Υπεύθυνες για τη συμμετοχή και παρουσία του Επιμελητηρίου Αχαϊας στην παρούσα έκθεση ήταν οι κ. Όλγα Ανδριακοπούλου (υπεύθυνη Διοικητικής Υποστήριξης ΑΧ.ΕΠ.ΑΝ) και κ. Έφη Δημητρακοπούλου (υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Επιμελητηρίου Αχαΐας).

Εις το επανιδείν λοιπόν για το επόμενου ραντεβού της τοπικής επιχειρηματικότητας!

#pgnews

#OIKONOMIA

symboulos.gr
Ακολουθήστε το Pressgreece στο Google News
και στο Facebook

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα