Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 05:44

Μεσσήνη: «Ούρλιαζα, καιγόμουν» περιγράφει η 49χρονη που δέχθηκε επίθεση με οξύ από τον πρώην σύζυγό της

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε από τα χέρια του πρώην συζύγου της περιγράφει η 49χρονη που δέχθηκε επίθεση με οξύ τον περασμένο μήνα στη Μεσσήνη.

Η 49χρονη Χριστίνα -μητέρα έξι παιδιών- κινδύνευσε να χάσει το μάτι της, ενώ όπως δήλωσε δεν γνώριζε πως ο άνθρωπος που κρυβόταν κάτω από την κουκούλα ήταν ο 50χρονος πρώην σύζυγός της. «Ούρλιαζα από τους πόνους, φώναζα βοήθεια, έτρεξα αμέσως μέσα στο μαγαζί να ρίξω νερό», περιέγραψε αρχικά στον Alpha.

«Καθώς πήγαινα στην δουλειά μου, μέσα στο σκοτάδι, πετάχτηκε ένας άνθρωπος από το πουθενά και μου επιτέθηκε. Από ότι κατάλαβα κάτι είχε στα χέρια του, σαν πανί το οποίο ήταν ποτισμένο με κάποιο υγρό και προσπάθησε να μου κλείσει το στόμα, δεν τον άφησα να τα καταφέρει, πάλεψα μαζί του για οκτώ με 10 λεπτά», ανέφερε αρχικά η κ. Χριστίνα.

Και συνέχισε την περιγραφή της: «Είχα το κινητό μου στα χέρια και στη συνέχεια κάλεσα τον εργοδότη μου, με άκουγε που φώναζα, απλά δεν ήξερε που είμαι και τι γίνεται. Προφανώς θύμωσε (ο πρώην σύζυγος) με την κλήση αυτή και την ώρα που με τράβηξε από τα μαλλιά μου πέταξε στο πρόσωπο υγρό οξύ, το οποίο είχε σε ένα δοχείο», ανέφερε η 49χρονη μητέρα.

«Πόνεσα τόσο πολύ, καιγόμουν, ήταν σαν να μου είχαν βάλει φωτιά, είχα τρομερούς πόνους», περιέγραψε για τις τραγικές ώρες που βίωσε.

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα