Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 15:51

Πάτρα – Δημοτικό Συμβούλιο: Παραίτηση “βόμβα” από το Νίκο Παπαδημάτο – Ποιος θα αναλάβει

Παραίτηση «βόμβα» αναμένεται στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων, καθώς στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πρόκειται να υποβάλλει την παραίτησή του ο Νίκος Παπαδημάτος.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» έχει αποφασίσει να αποχωρήσει και να παραδώσει την σκυτάλη της δημοτικής παράταξης. Μάλιστα δεν προτίθεται να παραιτηθεί μόνο από επικεφαλής, αλλά και από δημοτικός σύμβουλος, ανοίγοντας τον δρόμο για εξελίξεις στην παραταξη που ίδρυσε στις προηγούμενες εκλογές ο γνωστός γυναικολόγος.

Προ της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, θα προηγηθεί συνάντηση της παράταξης του Νίκου Παπαδημάτου , όπου και θα ανακοινώσει ο επικεφαλής τις προθέσεις του και να επιλεγεί ο νέος ηγέτης του δημοτικού σχήματος.

Πρόθεση όλων, όπως κύκλοι της παράταξης, είναι η μετάβαση να γίνει με ομαλό τρόπο και να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία της. Ο Νίκος Παπαδημάτος δεν πρόκεται να μείνει αμέτοχος στην εσωπαραταξιακή διαδικασία, αλλά θα προτείνει και τον διάδοχό του, που όπως όλα δείχνουν θα είναι δημοτικός σύμβουλος, καρδιολόγος, Κωνσταντίνος Σβόλης, για τον οποίο υπάρχει ιδιαίτερα θετική αύρα μεταξύ των μελών της παράταξης.

#pgnews

#ΔΥΤΙΚΗΕΛΛΑΔΑ

symboulos.gr
Ακολουθήστε το Pressgreece στο Google News
και στο Facebook

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα