Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 12:30

Πάτρα: Η φαρμακοποιός που χάρισε ζωή σε 7 συνανθρώπους μας

Εδωσε μάχη για να κρατηθεί στην ζωή , όμως δεν τα κατάφερε και έφυγε μόλις στα 54 της.

Η Χριστίνα Μητροπούλου, φαρμακοποιός στην Άνω Πόλη, μαθήτρια του Προτύπου Γυμνασίου και μητέρα ενός κοριτσιού, υπέστη ανεύρισμα και κατέληξε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

Η κόρη της Ευγενίκη έδωσε την συγκατάθεσή της ώστε να γίνει μεταμόσχευση οργάνων.

Η Πατρινή φαρμακοποιός χάρισε ζωή σε επτά ανθρώπους. Είναι η δεύτερη τραγωδία που «χτυπά» την οικογένεια. Λίγους μήνες πριν «έφυγε» ξαφνικά από την ζωή ο Βασίλης Μητρόπουλος, καθηγητής μουσικής σε ηλικία μόλις 58 ετών. Τα ξαδέλφια της Χριστίνας έγραψαν: «Την Πέμπτη 13/7 αποχαιρετήσαμε για πάντα την πολυαγαπημένη μας Χριστίνα Μητροπούλου (φαρμακοποιό). Έφυγε από κοντά μας το Χριστινάκι μας, ένας άνθρωπος που πάντα έδινε, χωρίς να περιμένει ανταπόδοση. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, γιατί δεν ταλαιπωρήθηκε και πραγματικά δεν της άξιζε καμία ταλαιπωρία. Η αναπάντεχη απώλειά της είναι κάτι δυσβάσταχτο, αλλά εδώ κρύβεται και η ελπίδα ότι τίποτα δε χάθηκε.

Η Χριστίνα φεύγοντας έκανε κάτι μεγαλειώδες. Με τη συγκατάθεση της κόρης της Ευγενίκης Κατσίκη, δώρισε τα όργανά της και χάρισε τη ζωή σε 7 ανθρώπους. Ήταν, είναι και θα συνεχίσει λοιπόν να είναι για πάντα μαζί μας. Αυτή είναι η αρχή μιας νέας πραγματικότητας, που πρέπει όλοι να αγκαλιάσουμε. Στο τελευταίο της ταξίδι, την Παρασκευή 14/7 για την αποτέφρωσή της, στη Ριτσώνα, τη συνοδεύσαμε με οδύνη, τα ξαδέλφια της: Γιάννης και Αλίκη, Βασίλης και Γιάννα, Ελένη, Νίκος και Πίτσα και η ανιψιά της Αντωνία, Χριστίνα και Ηλίας»!

#pgnews

#ΔΥΤΙΚΗΕΛΛΑΔΑ

symboulos.gr
Ακολουθήστε το Pressgreece στο Google News
και στο Facebook

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα