Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021 16:05

Πάτρα: Πλήθος συγχαρητηρίων για την ιστορική νίκη του Απόλλωνα

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της Πάτρας και της Αχαΐας γιορτάζει μαζί με τον Απόλλωνα την ιστορική του νίκη.

Ο Απόλλων Πατρών μετά από μεγαλειώδη εμφάνιση και νίκη επί του Ολυμπιακού επιστρέφει εκεί που του αξίζει: στα μεγάλα σαλόνια του αθλήματος στην Basket League

Συγχαρητήρια από το Δημοτικό Συμβούλιο

To Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πατρέων, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή και τη διοίκηση του Απόλλωνα για την ιστορική επάνοδο της ομάδας μπάσκετ στην Basket League, που από την επόμενη περίοδο θα είναι πλουσιότερη με την παρουσία της ιστορικής ομάδας μας.

Η θέση του Απόλλωνα είναι στην Basket League, και τίποτα λιγότερο δεν ανταποκρίνεται στο μέγεθος και την ιστορία του.

Φαρμάκης: «Χαιρόμαστε με τη χαρά σας»

Από σήμερα ο ιστορικός Απόλλωνας Πατρών ανήκει και πάλι στα σαλόνια της Α1 μπάσκετ και η Πάτρα θα έχει πλέον δύο ομάδες στην μεγάλη κατηγορία.
Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, το προπονητικό τιμ και όλους τους συντελεστές.
Χαιρόμαστε με την χαρά τους, καμαρώνουμε για την επιτυχία τους!

ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: «Μια τεράστια επιτυχία για τον αθλητισμό της Πάτρας»

Θερμά συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Πατρών για την άνοδο του στην Α1. Είναι μια ακόμα τεράστια επιτυχία για τον αθλητισμό της Πάτρας. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές της ομάδας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην σπουδαία πρόκληση της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

ΔΕΕΠ Αχαΐας ΝΔ: «Ολόκληρη η Αχαΐα καμαρώνει»

Η ΔΕΕΠ Αχαΐας συγχαίρει την ομάδα μπάσκετ του Απόλλωνα Πάτρας για την σημερινή μεγαλειώδη της νίκη που σφράγισε με εμφατικό τρόπο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α2 και την επιστροφή στην φυσική της θέση στην Basket League.
Η συνέπεια & συνέχεια που επέδειξε καθόλη την διάρκεια της χρονιάς η οικογένεια του Απόλλωνα (Διοίκηση, Τεχνική Ηγεσία, Αθλητές, Προσωπικό, Φίλαθλοι) απέφερε αυτό το εξαιρετικό επίτευγμα και η Πάτρα αλλά και ολόκληρη η Αχαΐα θα καμαρώνει από τη νέα αγωνιστική περίοδο για την συμμετοχή δύο ομάδων μας στην μεγάλη κατηγορία.

Γρ. Αλεξόπουλος: ‘Ένα μεγάλο μπράβο στον ιστορικό Απόλλωνα Πατρών για την εντυπωσιακή επιστροφή του στην Α1

Χαιρετίζουμε με μεγάλη χαρά την επιστροφή του Απόλλωνα Πατρών στην Α1 κατηγορία μπάσκετ μετά από ένα συγκλονιστικό ματς με τον Ολυμπιακό στο οποίο η ομάδα της πόλης μας έδειξε το πόσο  αποφασισμένη και πόσο έτοιμη ήταν για το μεγάλο άλμα που όλοι περιμέναμε να κάνει μετά από 4 χρόνια παραμονής την Α2 κατηγορία.

Η ιστορική ομάδα της Πάτρας, επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ υποσχόμενη αγωνιστικές συγκινήσεις και αποδεικνύοντας ότι η πόλη μας διαθέτει μια πολύ σπουδαία αθλητική παράδοση που μπορεί να την εγκαταστήσει στο προσκήνιο των μεγάλων γεγονότων και αναμετρήσεων.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές, τον προπονητή και τη διοίκηση του Απόλλωνα που μας έκαναν υπερήφανους. Έχουν την αγάπη και την στήριξη όλης της πόλης.

Συγχαρητήρια Χρήστου Πατούχα στον Απόλλωνα

Εκφράζουμε τα δημόσια συγχαρητήρια μας στους αθλητές, το προπονητικό επιτελείο και την Διοίκηση του Απόλλωνα για την παλικαρίσια σημερινή νίκη της, για το αγωνιστικό επίπεδο, την αθλητικότητα και την μαχητικότητα της ολόκληρη την αγωνιστική χρονιά.

Η επιτυχία τους κάνει περήφανη την πόλη μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο πρωτάθλημα της κορυφαίας κατηγορίας.

#pgnews

#ΔΥΤΙΚΗΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

symboulos.gr

Σχετικά

spot_img
spot_img
spot_img

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα