Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 00:54

Πάτρα – Θάνατος τριών παιδιών: Σε μία εβδομάδα οι «απαντήσεις» για την υπόθεση-θρίλερ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, ώστε να αποκαλυφθεί αν τελικά οι θάνατοι των παιδιών είναι δολοφονίες ή οφείλονται σε παθολογικά αίτια.

Σημαντικά για την έρευνα θεωρούνται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για το μεγαλύτερο κορίτσι το οποίο έφυγε από τη ζωή, τέλη Ιανουαρίου.

Σε τουλάχιστον μια εβδομάδα αναμένεται να έχει πέσει φως στο θρίλερ με τα τρία νεκρά αδερφάκια και μαζί με την ολοκλήρωση των καταθέσεων από τους έμπειρους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών θα έχουν ολοκληρωθεί και οι τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις παρόλο που έχουν ολοκληρωθεί δεν δόθηκαν στην αστυνομία προκειμένου να γίνει εκ νέου επαλήθευση των αποτελεσμάτων.

Εκείνο που τους προβληματίζει, περισσότερο είναι οι αλλοιώσεις όπου σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν στη μύτη της 9χρονης Τζωρτζίνας. Από την επανεξέταση των ιατρικών φακέλων τόσο από τις διωκτικές αρχές όσο και από τους ιατροδικαστές υπάρχουν ενδείξεις ότι ο θάνατός τους προκλήθηκε από έλλειψη οξυγόνου.

«Θα τη σκότωνα αν είχα έστω και μισή υποψία»

Στο μεταξύ, στενός φίλος του πατέρα των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, του Μάνου Δασκαλάκη αποκαλύπτει:

«Ο Μάνος είναι σε βαριά ψυχολογική κατάσταση. Εργαζεται πάρα πολύ, σε μια ιδιωτική εταιρεία, φτάνει να δουλεύει μέχρι και 20 ώρες τη μέρα και περιμένει να πέσει φως στην πολύκροτη υπόθεση. Είναι στην Πάτρα και δεν έχει φύγει για πουθενά. Επισκέπτεται τους γονείς του στο πατρικό του τακτικά και επισκέπτεται τη Ρούλα καθημερινά γιατί οι δυο τους έχουν χωρίσει αλλά δεν μπορεί να μην τη στηρίξει ανθρώπινα.Ο Μάνος είναι ενοχλημένος με διάφορα πράγματα που λέγονται και δημοσιεύονται. Και σε μια συζήτηση που είχαμε κάνει μεταξύ μας, είχε πει: «Κανένας δεν μπορεί να με αμφισβητήσει εμένα.Ειμαι ο πιο άμεσος και είμαι ο πρώτος που θα τη σκότωνα εάν είχα έστω και μισή υποψία.Δεν έχω την υποψία και πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση , αυτό πιστεύω μέσα μου. Χώρισαν και έφυγε από το σπίτι που ζούσαν. Μου είπε ότι δεν μπορούσε να αντέξει τη βαριά ατμόσφαιρα, να ζει στο σπίτι που από εκεί έφυγαν τα τρία παιδιά του».

protothema.gr

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα