Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 15:17

Ζάκυνθος: Τουρίστρια καταγγέλλει απόπειρα βιασμού από μοναχό

Στην καταγγελία ότι προσπάθησε να τη βιάσει ένας 42χρονος μοναχός μέσα στην μονή του Αγίου Γεωργίου των Κρημνών, στις Βολίμες Ζακύνθου προχώρησε μια 32χρονη τουρίστρια από την Αυστρία.

Η γυναίκα είχε επισκεφθεί τη Μονή, που βρίσκεται στην ίδια περιοχή με το γνωστό Ναυάγιο, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (09.06.2023) σύμφωνα με το ertnews.gr. Ο μοναχός που ήταν φιλοξενούμενος στην Μονή, καθώς κατάγεται από τα Γιάννενα, την πλησίασε και άρχισε να την θωπεύει.

Η τουρίστρια έφυγε από το σημείο, αλλά εκείνος την ακολούθησε, την εγκλώβισε και επιχείρησε να την βιάσει. Τη θώπευσε και την τραυμάτισε ελαφρά προκαλώντας της μώλωπες. Τελικά κατάφερε να του ξεφύγει και λίγο αργότερα να τον καταγγείλει.

Στην μονή του Αγίου Γεωργίου μετά την καταγγελία έφτασαν άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου και συνέλαβαν 42χρονο μοναχό.

Οπως μάλιστα διαπίστωσαν, δεν είχε και έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι είναι ιερέας. Μετά από όλα αυτά ο 42χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για το κακούργημα της απόπειρας βιασμού, καθώς και για αντιποίηση αρχής, λόγω της έλλειψης των εγγράφων.

Τελικά ο 42χρονος καλόγερος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

#pgnews

#ΙΟΝΙΑΝΗΣΙΑ

symboulos.gr
Ακολουθήστε το Pressgreece στο Google News
και στο Facebook

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα