Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 22:52

Οι εντυπωσιακές ανθισμένες ροδακινιές της Hμαθίας στο National Geographic

[ad_1]

Ο κάμπος της Ημαθίας κατά την περίοδο της Άνοιξης προσφέρει ένα εκπληκτικό θέαμα που εντυπωσιάζει τον κάθε επισκέπτη καθώς χιλιάδες στρέμματα πλημμυρίζουν από το ροζ χρώμα των ανθισμένων ροδακιών σηματοδοτώντας την αναγέννηση της φύσης.

Το εντυπωσιακό αυτό γεγονός τράβηξε την προσοχή του μεγαλύτερου παγκοσμίου μέσου προβολής εικόνων, του National Geographic, το οποίο επισκέφτηκε πέρυσι τη Βέροια και πραγματοποίησε ένα ντοκυμαντέρ το οποίο θα προβληθεί στις 17 Φεβρουαρίου.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του τουριστικού Ομίλου βέροιας Ζήσης Χ. Πατσίκας η παραγωγή του νοκυμαντέρ άρχισε την περασμένη άνοιξη λίγο πριν το πρώτο lockdown και συνεχίστηκε τον Ιούνιο μόλις τα περιριστικά μέτρα χαλάρωσαν. Ευτυχώς τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν οι εντυπωσιακές ανθισμένες ροδακινιές θα προβληθούν στις 17 Φεβρουαρίου, στο 2ο κύκλο του προγράμματος με την ονομασία “Europe from above”.Πρόκειται για ένα επεισόδιο, στο οποίο οι ανθισμένες ροδακινιές θα πρωταγωνιστήσουν μαζί με τα Μετέωρα και μερικές ακόμη περιοχές της χώρας μας. Είναι μεγάλη μας χαρά που οι ροδακινιές θα προβληθούν δίπλα σε εμβληματικά, ήδη γνωστά, “καρέ” της Ελλάδας, όπως τ’ αντικρίζει κανείς από ψηλά», έιπε ο πρόεδρος του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας.

#PressGreece

 

[ad_2]

Ο Πολίτης

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα