Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 15:59

Ο Δήμαρχος Κατερίνης ζητά τη συνδρομή των οπαδών για τη μείωση της ρύπανσης στους δημόσιους χώρους

[ad_1]

Τα μέλη των οργανωμένων οπαδών συνδέσμων της πόλης, να επιδεικνύουν τον απαιτούμενο σεβασμό στους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου καλεί ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος καταδικάζοντας τα περιστατικά με υβριστικά και γηπεδικά συνθήματα, που βανδαλίζουν τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία, μεταβάλλοντας σε καμβά: κτίρια, μνημεία, τοιχογραφίες (γκράφιτι) κ.α.

Αυτές τις απολίτιστες συμπεριφορές ορισένων οπαδών καταδίκασαν τόσο ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Κουκοδήμος όσο και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θεόδωρος Καρυπίδης σε συνάντηση που είχαν στην Αθήνα, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου, πρόθεσή του έιναι να έρθει σε επαφή και με άλλες ΠΑΕ ώστε να περιοριστούν αυτά τα φαινόμενα.

Σε δήλωσή του ο κ. Κουκοδήμος τόνισε ότι

«Από την πρώτη στιγμή ανάληψης της διοίκησης είδαμε θετικά τα εικαστικά έργα που ομορφαίνουν την πόλη, είτε αυτά δημιουργούνται με την τεχνοτροπία του γκράφιτι, είτε με άλλα μέσα καλλιτεχνικής έκφρασης. Άλλο όμως είναι οι οργανωμένες πρωτοβουλίες σε καθορισμένους χώρους και άλλο η ανεξέλεγκτη παρέμβαση, που δεν συνιστά δημιουργική έκφραση, αλλά υποβαθμίζει το αστικό περιβάλλον και την καθημερινότητα των κατοίκων» σημειώνει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος, ενώ όπως επισημαίνει «ο σεβασμός από όλους του δημόσιου χώρου, συνιστά προϋπόθεση για να τον χαρούμε κάτοικοι και επισκέπτες».

1-14

2-10

εικόνα Viber 2021-01-28 13-43-07

 

#PressGreece

 

[ad_2]

Πηγή

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα