Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 19:08

Σοκολατένιοι λαγοί ντύνονται… τσολιαδάκια για την 25η Μαρτίου

Μια γλυκιά πινελιά, «σπάει» την κατήφεια του κοροναϊού κι έρχεται από την Θεσσαλονίκη.

Ζαχαροπλάστης συνδύασε το μεράκι με τη φαντασία και μετέτρεψε τα κλασικά σοκολατένια λαγουδάκια του Πάσχα, σε… τσολιαδάκια και Αμαλίες για την 25η Μαρτίου.

Για τον δημιουργό των ευφάνταστων λαγών, Μάριο Παπαδόπουλο, ιδιοκτήτη του γνωστού ζαχαροπλαστείου «Αβέρωφ», β´ αντιπρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και πρόεδρο της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών της πόλης, δεν είναι η πρώτη φορά που αποφάσισε να ντύσει με επίκαιρες ενδυμασίες τους σοκολατένιους λαγούς – που αποτελούν το σήμα κατατεθέν του Πάσχα – και φέτος, στο κατάστημα του ήρθαν νωρίτερα για να συνδυαστούν με την 25η Μαρτίου, και τον εορτασμό για τα 200 χρόνια από την εθνική παλιγγενεσία.

Πέρυσι, σύμφωνα με τη voria.gr, κάποιοι λαγοί, πέραν των καθιερωμένων λαγών που διέθετε το κατάστημα του κ. Παπαδόπουλου είχαν ντυθεί γιατροί και με τη σύριγγα ανά χείρας ήταν ετοιμοπόλεμοι για να πατάξουν τον κορoναϊό που είχε κάνει την εμφάνιση του στη χώρα μας στα τέλη του περασμένου Φλεβάρη.

lagoi3 1 417x600

Φέτος ο τσολιάς και η Αμαλία, υπόσχονται να γλυκάνουν τόσο τους μικρούς, όσο και τους μεγαλύτερους φίλους της σοκολάτας. Από σήμερα θα έχουν τη δυνατότητα όσοι το επιθυμούν να προμηθευτούν από το ζαχαροπλαστείο «Αβέρωφ» τα ιδιαίτερα λαγουδάκια που διατίθενται σε ένα μέγεθος.

Όσο για το αν η επιτυχία που είχαν πέρυσι οι λαγοί – γιατροί θα επαναληφθεί και φέτος με την επετειακή έκδοση, αυτό θα το καθορίσουν οι συνθήκες, η διάθεση των καταναλωτών και προπάντων των παιδιών που τις γιορτές έχουν πάντα την τιμητική τους.

voria.gr

#pgnews #ΚΕΝΤΡΙΚΗΜΑΚΕΔΟΝΙΑ #ΓΕΥΣΗ

Ο Πολίτης

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα