Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 20:32

Μόνο για 2 ημέρες: Εισιτήρια από 24 ευρώ για πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη

Χαμηλές τιμές για ταξίδια εντός Ελλάδας από το δίκτυο της Aegean

Προσφορά της Aegean με πτήσεις εντός Ελλάδας με χαμηλές τιμές, από 21 ευρώ από την Αθήνα και από 24 ευρώ από και προς τη Θεσσαλονίκη. Η προσφορά της Aegean λήγει στις 29/08/2021 23:59 ώρα Ελλάδας, οπότε έχετε δύο ημέρες για να την εκμεταλλευτείτε. Η προσφορά αφορά σε όλες τις απευθείας πτήσεις εντός Ελλάδας, πτήσεις που θα γίνουν μεταξύ 15 Σεπτεμβρίου και 22 Δεκεμβρίου.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει η Aegean: Η προσφορά αφορά σε 80.000 θέσεις εσωτερικού για απευθείας πτήσεις εντός Ελλάδας. Αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και 29/08/2021, για πτήσεις που εκτελούνται με το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air από 15/09/2021 έως και 22/12/2021.

Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από €21 για πτήσεις προς την Αθήνα και από €41 για πτήσεις από την Αθήνα. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου.

Για πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από €24.

Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή για τα παρακάτω δρομολόγια διαμορφώνεται διαφορετικά. Από/προς Αθήνα: Κάρπαθος, Ικαρία, Νάξος, Κύθηρα, Μήλος, Πάρος, Σκύρος, Ζάκυνθος, Λέρος, Σητεία, Σκιάθος, από/προς Θεσσαλονίκη: Μύκονος, Σαντορίνη, Κως, Ρόδος, Μυτιλήνη, Σκιάθος, Χανιά, Ηράκλειο, Πάρος, Σάμος, Καλαμάτα και Χίος και το δρομολόγιο από/προς Ρόδο – Καστελλόριζο.

Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class.

πηγή: typosthes.gr

#pgnews

#ΕΛΛΑΔΑ

Φωνή της Βισαλτίας

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα