Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 16:01

Πάλι τσακώθηκε ο Ευαγγελάτος με τον Λιάτσο στον αέρα: «Με… κουρδίζεις, αυτό είναι fake»

Γεμάτη ένταση ήταν ακόμα μία ανταπόκριση, χθες το απόγευμα, του Δημήτρη Λιάτσου από την Μόσχα στο Live News και στο Νίκο Ευαγγελάτο.

Το προηγούμενο θέμα που έπαιξε, πριν τη σύνδεση, στην ενημερωτική εκπομπή του Mega ήταν διάφορα videos από την Ουκρανία, όπως αυτό που ένα αμάξι φέρεται να δέχεται ένα ρωσικό πύραυλο ή ένα που στρατιώτες της χώρας απομακρύνουν από σπίτι μία μητέρα με τα δύο της παιδιά.

Όταν λοιπόν ο έμπειρος δημοσιογράφος βγήκε live από την πρωτεύουσα της Ρωσίας, ρωτήθηκε αρχικά για το αν υπάρχει πρόθεση από την κυβέρνηση του Βλάντιμιρ Πούτιν να προχωρήσει σε δήμευση περιουσιών δυτικών. Κάτι που Δημήτρης Λιάτσος επιβεβαίωσε, τονίζοντας πως είναι απάντηση στις αντίστοιχες κινήσεις που γίνονται τόσο στην Ευρώπη, όσο και στις ΗΠΑ.

Στη συνέχεια, η επόμενη ερώτηση αφορούσε τα videos που έπαιξαν νωρίτερα, με την κατακραυγή που υπάρχει για τα χτυπήματα που σε αμάχους που φέρνονται να πραγματοποιούν οι Ρώσοι.

Αυτό, αποτέλεσε την αφορμή για να ξεκινήσει η ένταση μεταξύ των δύο και να ακολουθήσει ο εξής διάλογος…

ΛιάτσοςΝίκο δεν μπορώ κάθε να διαψεύδω πράγματα που έγιναν χθες. Για παράδειγμα χθες δείξαμε ένα αεροπλάνο που το έριχναν οι Ουκρανοί. Το δείχναμε και το ξαναδείχναμε. Αποδείχθηκε οτι ήταν από το 2015. Χθες δίναμε οτι χτυπήθηκε ένας φούρνος, fake. Αυτά που έδειξες, τα μισά είναι fake. Αυτά με τον Εγγλέζο που είναι επιστήμονες του fake, δεν είναι πράγματα αυτά.

ΕυαγγελάτοςΔεν ξέρω για το αεροπλάνο…

ΛιάτσοςΠως δεν ξέρεις; Αφού το έδειχνες προχθες.

Κάπου εκεί ο Νίκος Ευαγγελάτος αντέδρασε και ανέφερε το fake news που δημοσιεύτηκε στην Ρωσία οτι ο Ζελένσκι έχει φύγει στην Πολωνία, επισημαίνοντας το δύσκολο καθεστώς που υπάρχει στην Ρωσία με τους δημοσιογράφους και την ελευθερία του Τύπου. Κάπου εκεί ο Δημήτρης Λιάτσος φάνηκε να θέλει να ρίξει την ένταση λέγοντας οτι «δεν είμαστε εδώ για να μαλώνουμε», αλλά αμέσως έβαλε νέα… φωτιά.

Πως; Λέγοντας οτι έχει στείλει video με τους ανθρώπους που έφυγαν από την Μαριούπολη όπου μιλάνε για την κατάσταση που βίωναν στην πόλη, τα οποία όμως δεν παίζει το Mega. «Δεν το δείχνουμε όμως», είπε χαρακτηριστικά με το Νίκο Ευαγγελάτο να εκνευρίζεται: «Όχι, κάτσε βρε Δημήτρη. Με κουρδίζεις. Αυτό που κάνουν αυτοί, αυτό είναι προπαγάνδα», αναφέροντας την κατάσταση που επικρατούσε στην πόλη όταν υπήρχαν ανταποκριτές, με τον ανταποκριτή του Mega να αναφέρει πως οι δυνάμεις της Ρωσίας δεν είχαν, ούτε έχουν μπει ακόμα στην πόλη.

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα