Τρίτη 16 Απριλίου 2024 08:24

Πανελλαδικές 2023: Για διαβασμένους τα θέματα των ΕΠΑΛ – Δείτε τι «έπεσε» σήμερα

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν σήμερα στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Πώς σχολιάζουν τα θέματα οι ειδικοί του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Λίτσα, Ακαδημαϊκό Υπεύθυνο Οικονομίας του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς «τα σημερινά θέματα του ΑΟΘ κάλυπταν το μεγαλύτερο μέρος της ύλης και ήταν πιο απαιτητικά σε σχέση με πέρυσι. Επίσης η ομάδα Δ είναι εμπνευσμένη από την τράπεζα θεμάτων».

Σύμφωνα με τον Νίκο Μπαντούνα, Ακαδημαϊκό Υπεύθυνο Πληροφορικής του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς «τα θέματα στα Δίκτυα Υπολογιστών ήταν βατά, στο πνεύμα των τελευταίων ετών με εξαίρεση το ερώτημα Γ.1 που είχε κάποια χρόνια να πέσει. Σε γενικές γραμμές δεν θα δυσκόλευαν κάποιον που ήταν καλά προετοιμασμένος».

Η Κασελίνη Ειρήνη, Βιολόγος του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς σχολίασε πως «τα φετινά θέματα για την Ανατομία- Φυσιολογία ΙΙ ήταν μέτριας δυσκολίας και μπορούσαν να θεωρηθούν θέματα που είχαν δουλευτεί ενώ σε σχέση με πέρυσι ήταν αυξημένης δυσκολίας και σε κάποια υποερωτήματα ζητούσε αρκετές λεπτομέρειες από το βιβλίο».

Ο Νίκος Περούλης, Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Αρχών Βιολογικής Γεωργίας του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς σχολιάζει: «Αναμενόμενα σήμερα τα θέματα, κάλυπταν όλο το φάσμα της ύλης, κυμαίνονταν σε ίδιο επίπεδο δυσκολίας με τα περσινά. Ιδιαίτερη προσοχή χρειαζόταν στο 4ο θέμα, όπου απαιτούσε κριτική σκέψη και να έχει κάποιος γνώση όλων των κεφαλαίων της ύλης».

Δείτε τα θέματα ΕΔΩ

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα