Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 00:44

Στον ανακριτή Άρτας σήμερα ο τραγικός πατέρας – Μαζί το ζευγάρι στην κηδεία του μωρού τους

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 37χρονος πατέρας του 5,5 μηνών βρέφους, το οποίο ξέχασε στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου και ο ίδιος ο 37χρονος αλλά και η σύζυγός του νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Άρτας. Μάλιστα ο πατέρας νοσηλεύεται φρουρούμενος σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ψυχιατρικής κλινικής, ενώ από χθες φαίνεται πως συνέρχεται σιγά σιγά.

Χθες Πέμπτη, η μητέρα του μωρού είχε την πρώτη συνάντηση με τον συζυγό της για περίπου 15 λεπτά το πρωί, αλλά και αργότερα το απόγευμα σε δωμάτιο του νοσοκομείου. Και οι δύο συναντήσεις έγιναν παρουσία ψυχολόγων.

Σύμφωνα με άτομα που βρίσκονταν μπροστά στη συνάντηση, το ζευγάρι ήταν πολύ συγκινημένο, αγκαλιάστηκε και έκλαψε γοερά, και οι δύο σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ο 37χρονος προανακριτικά έχει δώσει κάποιες εξηγήσεις, τις οποίες θα πει πιο αναλυτικά και σήμερα στον ανακριτή. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι είχε πάρει το μωρό να το πάει στον βρεφονηπιακό σταθμό, αυτό κοιμόταν στο κάθισμα του, εκείνος δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την εργασία του το οποίο τον αναστάτωσε και αντί να στρίψει για τον σταθμό αυτός κατευθύνθηκε προς την εργασία του.

Στάθμευσε το αυτοκίνητό του και πήγε να πάρει το υπηρεσιακό. Το μωρό έμεινε επί 7 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο χωρίς να γίνει αντιληπτό από τους περαστικούς.

Το Σάββατο η κηδεία του μωρού

Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχτεί το Σάββατο το μεσημέρι στο χωριό Περδικορράχη της Άρτας. Εκεί θα γίνει η τελετή ταφής του πεντέμισι μηνών βρέφους. Ο ιερέας θα διαβάσει μια ευχή και το όνομα που θα δοθεί στο παιδί θα είναι Λυδία – Ελένη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί έχουν δώσει άδεια και στους δύο γονείς, ώστε το Σάββατο να παραστούν στην κηδεία του μωρού τους.
Χθες, περαστικοί άφησαν λίγα λουλούδια κι ένα κερί στο σημείο που έσβησε το 5,5 μηνών κοριτσάκι, με το μήνυμα «καλό ταξίδι αγγελούδι μου».

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα