Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 14:59

1 χρόνος Pressgreece.gr, ευχαριστούμε

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την εκκίνηση της προσπάθειας μας για την δημιουργία μιας ενημερωτικής ιστοσελίδας, προϊόν του συγκερασμού των ενεργειών περιφερειακών μέσων ενημέρωσης, τα οποία για πολλά χρόνια δρούσαν τοπικά, το καθένα στην περιφέρεια του. Την δημιουργία του pressgreece.gr!

Μέχρι σήμερα και στον ένα χρόνο αυτό, με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει το εγχείρημα μας (όπως και κάθε τι καινούργιο), πιστεύουμε ότι έχουμε καταφέρει τα πρώτα σταθερά και ουσιαστικά βήματα για την καθιέρωση του στις επιλογές ενημέρωσης σας:

953.000 χιλιάδες επισκέπτες

7.097 ακόλουθοι στο Facebook

296 άλλες ιστοσελίδες κοινοποίησαν τις αναρτήσεις μας, με αναφορά εμάς ως πηγή

Προσπάθεια μας να αναδείξουμε θέματα που αναδείκνυαν πρόσωπα και γεγονότα της κάθε περιφέρειας, που όμως αν συνδυαστούν μεταξύ τους αναδεικνύουν την ομοιομορφία της πατρίδας μας. Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι ιστορίες γυναικών που ξεχωρίζουν στο κλάδο τους (επ’ αφορμή της ημέρας της γυναίκας και γενέθλια ημέρα του Pressgreece), το αφιέρωμα στην συνεισφορά κάθε τόπου στην επανάσταση του 1821, για τα τοπικά σαρακοστιανά και τις άγνωστες ιστορίες της 28ης Οκτωβρίου.

Στα επόμενα γενέθλια μας ελπίζουμε να έχουμε “μεγαλώσει” σε όλα τα επίπεδα, με την βοήθεια σας! Μην ξεχνάτε να ακολουθήσετε την σελίδα μας στο Facebook και να συστήσετε και στους φίλους σας να το κάνουν, στο Google news και στείλε μας τις απόψεις σας, τις παρατηρήσεις σας αλλά και τα θέματα που πιστεύετε ότι πρέπει να αναδειχθούν στο info@pressgreece.gr.

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα