Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 19:08

Μιχάλης Χαιρετάκης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για περιφερειακός σύμβουλος με τον Σπύρο Δανέλλη

Την υποψηφιότητα του ως περιφερειακός σύμβουλος για τον ν. Χανίων με τον συνδυασμό του Σπύρου Δανέλλη, η Κρήτη μας Αλλιώς, ανακοίνωσε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, o Μιχάλης Χαιρετάκης, αναφέροντας:

“Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε για το μέλλον της Κρήτης μας. Επιλέγουμε τα πρόσωπα που θα μας εκπροσωπήσουν στο περιφερειακό συμβούλιο με σκοπό να εργαστούν για το καλό του τόπου μας.Μαχόμενος πάντα για τις ιδέες και τις αξίες της προοδευτικής μας παράταξης και ωθούμενος από την αγάπη μου για τα Χανιά αποφάσισα να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του Σπύρου Δανέλλη και να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του: «Η ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ ΑΛΛΙΩΣ».Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός.

Δεν προέρχομαι από πολιτική οικογένεια.Δεν στηρίζομαι από κανέναν επιχειρηματικό όμιλο.Έχω ακριβώς τις ίδιες ανησυχίες και δίνω τον ίδιο καθημερινό αγώνα με ΕΣΑΣ, παλεύω καθημερινά για την οικογένεια μου, για τα παιδιά μου και για το μέλλον του τόπου μου.Η χρόνια ενασχόληση μου με τα κοινά, η πολυδιάστατη επιχειρηματική μου δραστηριότητα αλλά και οι θέσεις ευθύνης που κατέχω ή κατείχα, με οδήγησαν στην ξεκάθαρη θέση ότι η ΑΝΑΠΤΥΞΗ της περιφερειακής οικονομίας, απαιτεί ολοκληρωμένο σχέδιο, πρωτοπόρες δράσεις και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ διεκδίκηση.

Στόχος μου, να αποτελέσω μια προοδευτική και ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο Κρήτης, η οποία θα αναδεικνύει τα προβλήματα ΟΛΩΝ των Χανίων, και θα προτείνει ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από τις θέσεις των πολιτικών κομμάτων. Προσωπική μου πεποίθηση είναι ότι η τοπική αυτοδιοίκηση ΔΕΝ πρέπει να μπαίνει και να «εγκλωβίζεται» σε μικροκομματικά «καλούπια».Σας καλώ, να μου δώσετε τη δυνατότητα να γίνω η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΦΩΝΗ στο περιφερειακό συμβούλιο. Για μια Κρήτη .. αλλιώς!”

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα