Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 10:32

Ποιο μήνα γεννιούνται τα πιο επιτυχημένα παιδιά

Η επιτυχία εξαρτάται από τον μήνα που γεννιέται κανείς. Προηγούμενη έκθεση του Εθνικού Γραφείου Οικονομικών Ερευνών κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα παιδιά που γεννήθηκαν το Σεπτέμβριο τείνουν να είναι πιο επιτυχημένα.

Η μελέτη εξέτασε μαθητές ηλικίας 6 έως 15 ετών και διαπίστωσε ότι τα παιδιά που γεννήθηκαν το Σεπτέμβριο είχαν υψηλότερες βαθμολογίες κατά μέσο όρο από τους συμπολίτες τους. Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι επιτυχημένοι νέοι φοιτητές θα είχαν μεγαλύτερη πιθανότητα να έχουν υψηλότερες βαθμολογίες στις εισαγωγικές εξετάσεις, πιθανότατα να γίνουν δεκτοί στις καλύτερες σχολές και ήταν λιγότερο πιθανό να συμμετάσχουν στις εξετάσεις των μαθητών και των αποτελεσμάτων των σχολών. καταλήγουν … εγκληματικές, εάν είχαν γεννηθεί το Σεπτέμβριο.

Τα ευρήματα της μελέτης δεν έχουν καμία σχέση με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που αποδίδονται στα ζώδια του Παρθένου και του Ζυγού, που έχουν τα γενέθλιά τους το Σεπτέμβριο. Έχει να κάνει με το γεγονός ότι τα παιδιά που γεννιούνται το Σεπτέμβριο, όταν και ανοίγουν σε κάθε περίπτωση τα σχολεία, είναι μεγαλύτερα σε σχέση με όλους τους συνομιλητές τους.

Αυτή η μικρή διαφοροποίηση ως προς την ηλικία σημαίνει ότι τα παιδιά του Σεπτεμβρίου μπαίνουν πιο εύκολα στο πρόγραμμα, έχουν πιο εύκολη συγκέντρωση και είναι πιο έτοιμα να διδαχθούν.

#pgnews

Νέοι Ορίζοντες
Ακολουθήστε το Pressgreece στο Google News
και στο Facebook

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα