Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 10:41

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 23 Αυγούστου

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για να έχεις καινούριες ιδέες, για επιπλέον προσπάθεια σε ένα έργο ή για την ανάπτυξη καλύτερων προσδοκιών. Ο Ήλιος μόλις ξεκίνησε τη διέλευση του στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου προωθώντας ένα θέμα που δυναμώνει την αυτοπεποίθηση σου. Μέχρι τις 22/9 το επίκεντρο είναι η δουλειά, η υπηρεσία, η υγεία, οι καθημερινές υποθέσεις και οι προσωπικές συνήθειες ή ρουτίνες. Το συναίσθημα και ο έρωτας φαίνεται να περνούν σε δεύτερη μοίρα.

Ταύρος
Ο Ήλιος μόλις ξεκίνησε τη διέλευση του στον τομέα του χάρτη σου που κυβερνά την ατομικότητα και τη δημιουργική έκφραση όπου θα παραμείνει έως τις 22/9. Είναι μια εκφραστική και δημιουργική στιγμή για τα ταλέντα και τις ικανότητες σου. Μια ισχυρότερη παρόρμηση σου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις τις δεξιότητες σου, να δείξεις στους άλλους τι μπορείς να κάνεις, να ζήσεις και να  απολαύσεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Συναισθηματικά έχεις έμπνευση και κίνητρο για να εκφραστείς με μοναδικούς τρόπους.

Δίδυμοι
Ο Ήλιος μόλις ξεκίνησε τη διέλευση του στον ηλιακό 4ο οίκο σου και κατά την παραμονή του εδώ, ισχυρές υπενθυμίσεις για τις ρίζες σου, τη ζωή στο σπίτι και τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε παρακινούν. Μέχρι τις 22/9 η εστίαση είναι στους πιο στενούς δεσμούς, τα θεμέλια ή τη ζωή στο σπίτι. Είναι καιρός να φέρεις θεραπεία και πληρότητα καθώς και λίγη φινέτσα και οργάνωση στη ζωή του σπιτιού και στις οικογενειακές σχέσεις σου. Σήμερα οι συναρπαστικές επικοινωνίες ευνοούν τα θέματα που σχετίζονται με την καρδιά.

Καρκίνος
Ο Ήλιος μόλις ξεκίνησε τη διέλευση του στον τομέα των επικοινωνιών σου όπου φωτίζει το μυαλό σου και τις συνδέσεις που έχουν να κάνουν με τους άλλους μέχρι τις 22/9. Η καθημερινότητα σου μπορεί να γίνει ιδιαίτερα πολυάσχολη κατά καιρούς. Μπορεί να υπάρξουν πολλά πήγαινε έλα ή απλά πολλά στο μυαλό σου. Μπορεί να αυξήσεις την επαφή και την επικοινωνία με τους άλλους ή να ριχτείς στο να μάθεις συναρπαστικά νέα πράγματα. Ο έρωτας σήμερα ευνοείται γι’ αυτό απελευθερώσου.

Λέων
Ο Ήλιος μόλις έφυγε από το ζώδιο σου και ξεκίνησε τη διέλευση του στον τομέα των αξιών και των πόρων σου. Αυτός ο κύκλος δίνει μεγάλη έμφαση στα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας μέχρι τις 22/9. Σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα να βρεις τρόπους να αφιερωθείς αλλά και να βασιστείς σε πρόσφατες ιδέες. Τα οικονομικά μπορεί να είναι στο επίκεντρο και είναι επίσης μια στιγμή να έρθεις σε μεγαλύτερη επαφή τόσο με υλικούς όσο και πνευματικούς πόρους. Αξιοποίησε στο έπακρο τα φυσικά ταλέντα και τις ικανότητες σου σε όλους τους τομείς.

Παρθένος
Ο Ήλιος μόλις ξεκίνησε τη διέλευση του στο ζώδιο σου και θα συνεχίσει την επίσκεψη του έως τις 22/9. Είσαι ιδιαίτερα ορατή και αποτελεσματική το επόμενο διάστημα και αν θέλεις να αλλάξεις την προσωπική εικόνα που προβάλλεις ήρθε η ώρα να το κάνεις. Είναι επίσης μια περίοδος ιδανική για να έχεις μεγαλύτερο αντίκτυπο και πιο έντονη προσωπική παρουσία. Σύντομα μια νέα Σελήνη που θα εμφανιστεί στο ζώδιο σου ενισχύει νέα ξεκινήματα. Σήμερα αποκτάς μεγαλύτερη επίγνωση του φόβου ή της ενοχής που προκαλεί τεταμένες αλληλεπιδράσεις. Η σύνδεση με το παρελθόν είναι πολύ πιθανή.

Ζυγός
Ο Ήλιος μόλις ξεκίνησε τη διέλευση του στον πιο ιδιωτικό, κρυμμένο τομέα του ηλιακού σου χάρτη. Μέχρι τις 22/9 αυτός ο κύκλος τονίζει την ανάγκη να κοιτάξεις πίσω, να αναλογιστείς και να αναθεωρήσεις πριν προχωρήσεις στα προσωπικά σχέδια σου. Οι στόχοι μπορεί να μην είναι ξεκάθαροι ή να χρειάζονται κάποια βελτίωση. Η λήψη αποφάσεων γενικά είναι μια πιο αργή διαδικασία καθώς δεν είσαι τόσο παρορμητική και σίγουρη για το τι είσαι έτοιμη, ικανή και πρόθυμη να κάνεις. Η σημερινή Σελήνη σε φέρνει στο επίκεντρο και σου επιφυλάσσει ερωτικές εκπλήξεις.

Σκορπιός
Ο Ήλιος μόλις ξεκίνησε τη διέλευση του στον 11ο οίκο σου και θα συνεχίσει να επισκέπτεται αυτήν την περιοχή μέχρι τις 22/9. Σε απασχολούν λιγότερο οι στόχοι σταδιοδρομίας ή του σχεδίου ζωής και ενδιαφέρεσαι περισσότερο για το τι σε κάνει ευτυχισμένη. Μπορείς να συμμετάσχεις πιο ενεργά, να συνεισφέρεις και να επωφεληθείς από μια ομάδα. Αν και αυτή είναι μια δημοφιλής εποχή για σένα σήμερα μπορεί να νιώσεις ένα αίσθημα περιφρόνησης. Ωστόσο ευχάριστες εκπλήξεις κρύβει η συναισθηματική, ερωτική σου ζωή.

Τοξότης
Θα μπορούσε σήμερα να εκνευριστείς για μια ιδέα ή μια πεποίθηση και αυτό μπορεί να σε παρακινήσει να ασχοληθείς με παλιές σπουδές ή προσωπικά ενδιαφέροντα. Ο Ήλιος μόλις ξεκίνησε τη διέλευση του στον τομέα της καριέρας, της ευθύνης και της φήμης  σου. Μέχρι τις 22/9 μπορείς να αναλάβεις νέες ευθύνες, να αισθάνεσαι πιο φιλόδοξη και συγκεντρωμένη στην επίτευξη και στον καθορισμό στόχων. Ο έρωτας σχετίζεται με το παρελθόν γι’ αυτό μην αποκλείεις μια επανασύνδεση ή την απαλλαγή από παλιά προβλήματα.

Αιγόκερος
Ο Ήλιος μόλις ξεκίνησε τη διέλευση του στον τομέα της περιπέτειας και του πνεύματος σου και αυτός ο κύκλος είναι εξαιρετικός για ζωηρές, αυθόρμητες δραστηριότητες που σε βοηθούν να προωθήσεις, να μοιραστείς, να εξερευνήσεις και να αποκαλύψεις. Η απομάκρυνση από τη ρουτίνα από καιρό σε καιρό είναι απαραίτητη για να έχεις μια αίσθηση της ευρύτερης εικόνας. Γενικά υπάρχει μια ισχυρότερη επιθυμία να βελτιώσεις τομείς της ζωής σου με ουσιαστικούς τρόπους ή να φτάσεις σε ένα υψηλότερο επίπεδο ελευθερίας και ευημερίας.

Υδροχόος
Ο Ήλιος μόλις ξεκίνησε τη διέλευση του στον 8ο ηλιακό σου οίκο και θα συνεχίζει να επηρεάζει αυτήν την περιοχή μέχρι τις 22/9. Είναι μια εποχή του χρόνου για πιο συγκεντρωμένη εστίαση και να περάσεις σε κάποια μορφή μεταμόρφωσης. Υπάρχει αποφασιστικότητα για να εξαλείψεις μια κακή συνήθεια ή μια αυτοκαταστροφική τάση ώστε να αποκτήσεις περισσότερη προσωπική δύναμη και μια ισχυρότερη αίσθηση ολοκλήρωσης. Σήμερα αποφυγε εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

Ιχθείς
Ο Ήλιος μόλις ξεκίνησε τη διέλευση του στον τομέα της συνεργασίας σου και κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου προσελκύεις τους άλλους και μπορεί να υπάρξει έντονη εστίαση στις στενές φιλίες και συνεργασίες.  Μπορείς να μάθεις πολλά για τον εαυτό σου και τη ζωής σου μέσω των άλλων τώρα, καθώς μπορούν να σου δώσουν έναν καθρέφτη σε ορισμένες πτυχές που δεν έχεις δει καθαρά μέχρι τώρα. Είναι μια εποχή που ο συμβιβασμός και η διαπραγμάτευση μπορούν να τονώσουν την εφευρετική σκέψη και τις νέες προσεγγίσεις.

#pgnews

Νέοι Ορίζοντες
Ακολουθήστε το Pressgreece στο Google News
και στο Facebook

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα