Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 06:47

Ανατίναξαν το αυτοκίνητο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βισαλτίας

[ad_1]

Άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητο της Πολιτικής Προστασίας στο Δήμο Βισαλτίας. Ο εμπρησμός έλαβε χώρα στις 5.30 τα  ξημερώματα 

Σύμφωνα με μαρτυρία του Αντιδημάρχου Θοδωρή Βαδικόλια στο αυτοκίνητο τοποθετήθηκαν γκαζάκια, τα οποία προκάλεσαν και την έκρηξη.

Το γεγονός έχει προκαλέσει αναστάτωση στο Δήμο και στην τοπική κοινωνία της Νιγρίτας, ενώ έρευνα για την υπόθεση διενεργεί η Αστυνομία.

 H παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε η δημοτική αρχή της περιοχής και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Θ.Βαδικόλιας, που έσπευσε στο σημείο. Έρευνες για το συμβάν, που είναι πρωτόγνωρο για την περιοχή, διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας.

Ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός έκανε λόγο για πρωτοφανές γεγονός για τα χρονικά της Βισαλτίας.
«Η σήμανση είναι η εδώ, ξεκίνησε ανακρίσεις η πυροσβεστική. Κάποια στιγμή θα βγουν στο φως τα περιστατικά. Δεν το έχουμε ξαναδεί. Φαίνεται κάποιος το μελέτησε καλά και ξέρει να κάνει αυτή τη ‘δουλειά’. Κρίμα για τον τόπο μας και κρίμα να έχουμε τέτοια γεγονότα. Δεν υπήρξαν κάποιες απειλές ή προειδοποιήσεις,» τόνισε ο κ. Μασλαρινός

ο Αντιδήμαρχος Υποδομών Θόδωρος Βαδικόλιας υπογράμμισε ότι ειδοποιήθηκε στις 6:05 από την πυροσβεστική για εμπρησμό του αυτοκινήτου και ο ίδιος έφτασε στο σημείο στις 6:30 και το αυτοκίνητο είχε καεί ολοσχερώς σχεδόν, εκτός από το τμήμα της μηχανής: «Διαπίστωσε η πυροσβεστική πρώτα και και μετά κι εγώ ότι ο εμπρησμός ήταν από γκαζάκια. Δεν είχαμε δεχθεί κάποια απειλή».

Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Νίκος Πασχαλίδης υποστήριξε ότι είναι κάτι ασυνήθιστο και για την περιοχή και για την κοινωνία και είναι κάτι που δεν μπορούσε να το προβλέψει κάποιος

«Αυτές οι τακτικές δεν βρίσκουν σύμφωνο κανέναν, όποιος κι αν είναι ο λόγος. Να καις αυτοκίνητο του δήμου για να δείξεις ότι αντιδράς σε κάτι; Ο δήμος είναι εδώ. Με τους δημότες έχουμε άψογη συνεργασία. Αποκλείω να είναι κάποιος που έχει μια διαφορά με τον δήμο. Είναι μια ενέργεια που δεν μπορώ να την εξηγήσω.

#PressGreece

 

[ad_2]

Φωνή της Βισαλτίας

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα