Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 16:42

Διαδικτυακά σεμινάρια "Ήπιου Τουρισμού" με δυνατότητα χρηματοδότησης καινοτόμων τουριστικών προϊόντων

[ad_1]

Το τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης ως αναθέτουσα αρχή του Ευρωπαϊκού προγράμματος Med Pearls διοργανώνει διαδικτυακά σεμινάρια ‘Ήπιου Τουρισμού’ στις 24 και 25 Φεβρουαρίου 2021.

Οι εισηγητές των σεμιναρίων θα καλύψουν όλες τις πτυχές δημιουργίας προϊόντων Ήπιου Τουρισμού ενώ παράλληλα θα εντρυφήσουν στις προδιαγραφές δημιουργίας τουριστικών πακέτων στις πιλοτικές περιοχές της Ημαθίας και της Πιερίας.

Η συμμετοχή στα εν λόγω σεμινάρια θα βοηθήσει του συμμετέχοντες να δημιουργήσουν καινοτόμα τουριστικά προϊόντα και υπηρεσίες σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Ήπιου Τουρισμού και κατ ‘επέκταση να διεκδικήσουν μία εκ των τεσσάρων χρηματοδοτήσεων υλοποίησης που προσφέρονται από το πρόγραμμα αξίας 10.000 εως 20.000 ευρώ. Συνίσταται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή και τις δύο μέρες των σεμιναρίων ώστε να έχουν μια πληρέστερη εικόνα του προγράμματος και έτσι να λάβουν τη μέγιστη βαθμολογία σε περίπτωση που υποβάλλουν σχέδιο για την λήψη της χρηματοδότησης.

Όλοι οι υπάλληλοι των ενδιαφερόμενων τουριστικών επιχειρήσεων είναι ευπρόσδεκτοι, γεγονός που σημαίνει ότι μπορούν να λάβουν μέρος στα σεμινάρια περισσότερα άτομα από την ίδια επιχείρηση. Τις φόρμες εγγραφής θα τις βρείτε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο https://thessaloniki.gr/med-pearls-4-trainings-on-product-creation-commercialization-of-slow-tourism-products-in-greece/

Η ημερομηνία λήξης των συμμετοχών ορίζεται στις 21 Φεβρουαρίου 2021. Η εγγραφή σας για να συμμετέχετε είναι υποχρεωτική, ατομική και θα σας αποσταλεί στο email συμμετοχής σας ο σύνδεσμος παρακολούθησης των σεμιναρίων στο διάστημα 21- 23 Φεβρουαρίου 2021.

 

#PressGreece

[ad_2]

Ο Πολίτης

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα