Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 05:46

Συνεχίζεται και το Φεβρουάριο η Δωρεάν παράδοση βιβλίων κατ΄οίκον από τη Βιβλιοθήκη Βέροιας και το MyMarket Βέροιας

[ad_1]

Ανταποκρινόμενη στην αυξημένη ανάγκη των αναγνωστών της για πρόσβαση στη γνώση και την πληροφορία, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας συνεχίζει και για το μήνα ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ την υπηρεσία ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ για τα μέλη της που κατοικούν στην πόλη της Βέροιας.

Όλα αυτά, χάρη στην ευγενική προσφορά του καταστήματος My Market Βέροιας, το οποίο ανέλαβε από τα τέλη του Νοέμβρη, τη δωρεάν παράδοση βιβλίων κατ’ οίκον , για τους αναγνώστες της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας.
Περισσότερα από 4.500 βιβλία παραδόθηκαν στα σπίτια των αναγνωστών μας, κατά τη διάρκεια του 2ου lockdown, μέχρι και σήμερα.

Η όλη διαδικασία γίνεται γρήγορα και εύκολα, τηρώντας πιστά τους κανόνες υγιεινής. Κάθε μέλος μπορεί να δανειστεί έως 3 βιβλία.

Επισκεφθείτε σήμερα τον ηλεκτρονικό κατάλογο της Βιβλιοθήκης στο σύνδεσμο που ακολουθεί https://catalogue.libver.gr/ και στη συνέχεια στο https://www.libver.gr/bookdelivery/ και επιλέξτε ότι σας ενδιαφέρει, από τις 160.000 βιβλία που διαθέτουμε στη συλλογή μας. Βιβλία επιστημών, ιστορικά, δοκίμια, παιδαγωγικά, ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, ξενόγλωσσα, παιδικά και άλλα.
Όσοι δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούν να κάνουν την παραγγελία τους τηλεφωνικά.

Η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί θερμά το κατάστημα My Market Βέροιας για τη σπουδαία κοινωνική του προσφορά, συνεισφέροντας ενεργά στην εξυπηρέτηση των αναγκών του αναγνωστικού κοινού.

Όσοι επιθυμούν να επιστρέψουν τα βιβλία που έχουν δανειστεί, μπορούν να τα αφήσουν στην είσοδο της Βιβλιοθήκης, χωρίς αυτό να είναι υποχρεωτικό, λόγω των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19. Προς το παρόν δεν επιτρέπεται η είσοδος και η παραμονή στη βιβλιοθήκη.

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν κάρτα μέλους βιβλιοθήκης μπορούν να το κάνουν εύκολα και γρήγορα, με τη φυσική τους παρουσία και την αστυνομική τους ταυτότητα στην είσοδο της Βιβλιοθήκης.

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 08.00-15.00

Για δανεισμό βιβλίων, υποστήριξη και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, επικοινωνήστε με τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΒΕΡΟΙΑΣ, τηλεφωνικά στο 2331024494 ή ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας https://www.libver.gr/bookdelivery/ και https://www.libver.gr email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

#PressGreece #ΚΕΝΤΡΙΚΗΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ad_2]

Ο Πολίτης

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα