Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 05:24

«Άνοιξαν οι ουρανοί» στη Θεσσαλονίκη – Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι [φωτό, βίντεο]

«Άνοιξαν οι ουρανοί» στη Θεσσαλονίκη. Λίγο πριν τις 13:00 καταρρακτώδης βροχή μετέτρεψε μέσα σε λίγα λεπτά τους δρόμους σε ποτάμια. Η κίνηση των οχημάτων γίνεται με μεγάλη δυσκολία.

Αρκετοί οδηγοί έχουν σπεύσει να σταθμεύσουν όπως όπως προκειμένου να αποφύγουν τα ορμητικά νερά.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε μέχρι στιγμής να ενεργήσει για αντλήσεις υδάτων σε τέσσερις περιπτώσεις- δύο στην Περαία και δύο στο κέντρο της πόλης- και για δύο κοπές δέντρων στην περιοχή της Θέρμης.

Σύμφωνα με το Περιφερειακό Μετεωρολογικό Κέντρο Μακεδονίας παρόμοια μπουρίνια παρατηρούνται από τα θαλάσσια τμήματα ανοιχτά της Χαλκιδικής, στο κέντρο, τα ανατολικά κια κινούνται σύμφωνα με το ραντάρ στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών και του Κιλκίς. Όπως αναφέρθηκε από το Μετεωρολογικό Κέντρο ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα όλη τη διάρκεια του 24ωρου ενώ εξασθένηση των έντονων φαινομένων αναμένεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου. 

Ξεβουλώνουν τα φρεάτια με τα χέρια

Σε ποτάμι έχει μετατραπεί η οδός 26ης Οκτωβρίου που περνά μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης. 

Σύμφωνα με το grtimes, ένας περαστικός, μάλιστα, είδε κι απόειδε και προσπαθεί να ξεβουλώσει με τα χέρια του φρεάτιο, ένα από τα πολλά που έχουν πλημμυρίσει και αναβλύζουν νερό στο οδόστρωμα.

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα