Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 16:10

Χαλκιδική: Οδύνη για τον 18χρονο που «χάθηκε» στην άσφαλτο – Σπαρακτικό «αντίο» από την ομάδα που αγωνιζόταν

Με ένα σπαρακτικό  “αντίο” αποχαιρέτησε το  18χρονο παιδί, που έχασε άδικα τη ζωή του το πρωί της Κυριακής σε τροχαίο στη Χαλκιδική,  ο ποδοσφαιρικός σύλλογος “Άκανθος Ιερισσού”, εκεί όπου αγωνιζόταν επί 12 χρόνια ο αδικοχαμένος νεαρός.

Στις 07:20 το πρωί της Κυριακής, η μηχανή, στην οποία επέβαινε ο 18χρονος, εξετράπη της πορείας της στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ιερισσού και ανετράπη σε παρακείμενο χώρο εκτός του δρόμου.

Η πυροσβεστική υπηρεσία της Αρναίας ανέσυρε νεκρό τον 18χρονο, ενώ ο συνομήλικος οδηγός της μηχανής μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

“Η αγωνιστικότητα του, το πάθος του και η ευγένεια της ψυχής του θα μείνουν πάντα χαραγμένα στην καρδιά μας” αναφέρεται μεταξύ άλλων στο πικρό “αντίο” του συλλόγου της Χαλκιδικής για τον 18χρονο Εμίλιο.

Αναλυτικά:

«Ημέρα οδύνης για την ομάδα μας.

Σήμερα η οικογένεια της Ακάνθου Ιερισσού πενθεί τον αδόκητο θάνατο ενός δικού της παιδιού, ενός παιδιού που μεγάλωσε μαζί μας από τα έξι του χρόνια και που σήμερα, μόλις στα δεκαοκτώ του χρόνια, κόπηκε το νήμα της ζωή του τόσο άδικα.

Η αγωνιστικότητα του, το πάθος του και η ευγένεια της ψυχής του θα μείνουν πάντα χαραγμένα στην καρδιά μας.

Καλό παράδεισο Εμίλιο. Θα σε θυμόμαστε πάντα.

Μ.Γ.Σ Ακανθός Ιερισσού»

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα