Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 21:11

Νέα χρηματοδότηση έργου 4.000.000 ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του Βιολογικού Καθαρισμού Αλεξάνδρειας

Εγκρίθηκε στις 04-07-2022, η ένταξη στο Πρόγραμμα «ΥΜΕΠΕΡΑΑ» του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, η χρηματοδότηση ενός σημαντικού έργου με αντικείμενο την «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ (ΕΕΛ) ΔΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» και στον Άξονα Προτεραιότητας «ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΤΣ)»

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο και αφορά τον εκσυγχρονισμό-αναβάθμιση της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων της Δημοτικής Ενότητας Αλεξάνδρειας. Η συνολική χρηματοδότηση του έργου, ανέρχεται στο ποσό των 3.961.067,25 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας, Παναγιώτης Γκυρίνης δήλωσε για την έγκριση της χρηματοδότησης του έργου τα εξής: “Πετύχαμε τη χρηματοδότηση ενός πολύ σημαντικού έργου για την ΔΕ Αλεξάνδρειας, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των δημοτών μας. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε και πετυχαίνουμε υψηλού επιπέδου έργα και υπηρεσίες για τους δημότες μας. Επίσης θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όσους συνέβαλαν σε όλη τη διαδικασία έως και την έγκριση της πρότασής μας…”

#pgnews #ΚΕΝΤΡΙΚΗΜΑΚΕΔΟΝΙΑ #ΤΟΠΙΚΗΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Πολίτης
Ακολουθήστε το Pressgreece στο Google News
και στο Facebook

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα