Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 03:49

Ο «Γύπας της Θεσσαλονίκης» ζητά συγγνώμη από τις γυναίκες που εξαπάτησε

Ο 28χρονος Αναστάσιος Γκίμπης, ο αποκαλούμενος και «Γύπας της Θεσσαλονίκης», ο οποιος κατηγορείται ότι απέσπασε 150.000 ευρώ απο δυο γυναίκες με τις οποίες φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση και τώρα βρίσκεται προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό, τοποθετείται για πρώτη φορά απέναντι στις κατηγορίες που του προσάπτουν.

Σε τηλεφωνικη επικοινωνία που είχε το protothema.gr μαζί του, αρχικά ανεφερε ότι αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν και ζήτησε συγγνώμη απο τις γυναίκες που τον κατήγγειλαν «αν αισθάνονται ότι τις πλήγωσα συναισθηματικά». Πρόσθεσε ότι βρίσκεται στη φυλακή, πως περνάει «πολύ δύσκολα» και ότι θέλει να τελειώνει «αυτός ο εφιάλτης».

Υπονόησε δε ότι σύντομα,  μόλις κλείσει ο φάκελος της υπόθεσης του, θα είναι σε θέση να πει περισσότερα πράγματα. «Σύντομα θα πέσουν οι μάσκες», είπε χαρακτηριστικα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ποιος είναι ο 28χρονος Αναστάσιος Γκιμπης

Θυμίζουμε ότι ο 28χρονος συνελήφθη στις 4 Μαΐου και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της απάτης τετελεσμένης και σε απόπειρα, τελεσθείσα κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, υπερβαίνουσα τις 120.000 ευρώ.

Δυο γυναίκες τον κατηγορούν ότι τους απέσπασε πάνω από 150.000 ευρώ μέσα σε διάστημα ενός μήνα. Η μια εκ των δυο συνεργάστηκε με τις αστυνομικές Αρχές για την σύλληψη του, δίνοντας του τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Η δεύτερη γυναίκα που εργάζεται ως μοντέλο φέρεται να μίσθωνε για λογαριασμό του πανάκριβα αυτοκίνητα. Του έδωσε συνολικά, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, 70.000 ευρώ τα οποία ουδέποτε επεστράφησαν. Πρόσωπα από το περιβάλλον του Αναστάσιου Γκίμπη υποστήριξαν ότι το 28χρονο μοντέλο «τον ζήλευε παθολογικά και πως τον παρακολουθούσε όπου κι αν πήγαινε» κάτι που αναμένεται να καταθέσει στο δικαστήριο και ο 28χρονος πρώην σύντροφος της, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είχε παράλληλη σχέση με τις δυο παθούσες.

Η Αστυνομία εκτιμά ότι ο κατάλογος των θυμάτων του είναι μακρύς, με πολλά άλλα θύματα να έχουν πληρώσει ακριβά τον… έρωτά τους για τον νεαρό άνδρα ο οποίος μοιάζει να ζήλεψε τη δόξα διεθνώς γνωστών απατεώνων.

Συγκεκριμένα, η περίπτωση του Αναστάσιου Γκίμπη εμφανίζει πολλές ομοιότητες με τον «απατεώνα του Tinder», στον οποίο το Netflix αφιέρωσε ένα ολόκληρο ντοκιμαντέρ σε συνέχειες. Ο πρωταγωνιστής, Σιμόν Χογιούτ, παρά τις πολλές απάτες που διέπραξε εις βάρος γυναικών τις οποίες γνώριζε στο Tinder, κυκλοφορεί ελεύθερος και συνεχίζει τη μεγάλη ζωή, ανεβάζοντας σχετικά στιγμιότυπα σε Instagram και Tik Tok.

protothema.gr

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα