Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 05:51

Θεσσαλονίκη: Χρυσό βραβείο στο Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής και Ψηφιακής Καινοτομίας του ΑΠΘ

Χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στο Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής και Ψηφιακής Καινοτομίας του ΑΠΘ, για τις πρωτότυπες, καινοτομικές εμπειρίες Ιατρικής Εκπαίδευσης στην ενότητα «Καινοτομία στη Διδασκαλία» της 8ης διοργάνωσης Education Leaders Awards 2023 που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

«Η αναγνώριση του σημαίνοντα ρόλου της ψηφιακής καινοτομίας στην ιατρική εκπαίδευση συμβολίζει ένα θεμελιώδες βήμα προς την εδραίωση της ψηφιακής διακυβέρνησης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αγκαλιάζοντας ανεπιφύλακτα τις τεχνολογικές εξελίξεις και ενσωματώνοντάς τες απρόσκοπτα στο εκπαιδευτικό πλαίσιο μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πιο ελκυστικό και διαδραστικό μαθησιακό περιβάλλον. Μέσω της αξιοποίησης ισχυρών ψηφιακών εργαλείων, διαμορφώνουμε εκ νέου την εκπαιδευτική διαδικασία, εμπλουτίζοντάς την με καινοτόμες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις, ψηφιακές τεχνολογίες και τεχνολογίες εμβύθισης» αναφέρει, με αφορμή τη βράβευση, ο διευθυντής του Εργαστηρίου Ιατρικής Φυσικής και Ψηφιακής Καινοτομίας του ΑΠΘ και συντονιστής της Υπομονάδας Καινοτομίας στην Ιατρική Εκπαίδευση, καθηγητής Παναγιώτης Μπαμίδης.

Το βραβείο του ΑΠΘ παρέλαβαν οι επιστημονικοί συνεργάτες του Εργαστηρίου Ιατρικής Φυσικής και Ψηφιακής Καινοτομίας Μαρία Νικολαΐδου και Ιωάννα Δράτσιου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα