Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 09:57

Θεσσαλονίκη: Σφαίρα στο κεφάλι δέχθηκε ο 16χρονος κατά την καταδίωξη

Σφαίρα στο κεφάλι, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχθηκε ο 16χρονος οδηγός του συμβάντος με τους πυροβολισμούς και την καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη. Νοσηλεύεται στην εντατική στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο μετά από πολύωρη επέμβαση.

Ο ανήλικος χειρουργήθηκε στο κεφάλι μετά από τραύμα που είχε από τους πυροβολισμούς που έπεσαν στο σημείο του συμβάντος.

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Μοναστηριού, περίπου στη 1:00 και αφού έβαλε βενζίνη,  έφυγε δίχως να πληρώσει.

Αμέσως έγινε καταγγελία στην αστυνομία και το όχημα εντοπίστηκε από το περιπολικό στη Συμμαχική Οδό. Μετά από καταδίωξη ο οδηγός του ΙΧ αφού δεν σταμάτησε την πορεία του στα σήματα των αστυνομικών, επιχείρησε να εμβολίσει το περιπολικό και στην προσπάθειά του αυτή προσέκρουσε σε τοίχο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έπεσαν και πυροβολισμοί, ενώ ο οδηγός του οχήματος (Ρομά) μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Να σημειωθεί, πως από την ώρα του συμβάντος που έγινε τα ξημερώματα της  Δευτέρας, στο σημείο βρίσκεται κλούβα της αστυνομίας, ενώ αναμένεται και εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο προσπάθησε να εμβολίσει περιπολικό – Σοβαρά τραυματισμένος ο ανήλικος οδηγός του ΙΧ

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα