Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 14:29

Θεσσαλονίκη: Ξεσπά η σύζυγος του γυμναστή που αυτοκτόνησε – «Ο Γιώργος δεν ήταν καλά» [φωτό]

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι συγγενείς και οι φίλοι του 50χρονου Γιώργου Παπαναούμ, ο οποίος εντοπίστηκε απαγχονισμένος το μεσημέρι της Τρίτης μέσα στο γυμναστήριο που διατηρούσε στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Κάνεις δεν μπορεί να πιστέψει μέχρι σήμερα πώς ένας ανθρώπους που ήταν καθημερινά με το χαμόγελο στα χείλη, έδωσε τέλος στη ζωή του. Τραγική «φιγούρα» η σύζυγός του, η οποία με όση δύναμη της έχει απομείνει, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν είχε χωρίσει με τον 50χρονο γυμναστή και ότι μέχρι σήμερα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

«Σας παρακαλώ, ακόμη δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε την κατάσταση. Τίποτα άλλο δεν ζήτησα. Ό,τι γράφει ο Γιώργος, ό,τι αναφέρει ο Γιώργος, αυτό είναι. Εγώ είμαι σύζυγός του, δεν είμαι ούτε η πρώην, ούτε τίποτα άλλο. Αυτό που γνώριζα εγώ είναι ό,τι γίνεται μέσα στο σπίτι μου, μόνο αυτό ξέρω. Έξω από το σπίτι μου δεν ξέρω τίποτα, δεν ενδιαφέρομαι για κάτι άλλο», ανέφερε η σύζυγος του Γιώργου Παπαναούμ, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

propo2
propo3

«Ξέρω πολύ καλά ότι ο Γιώργος δεν ήταν καλά. Για να αναρτήσει αυτό το post σημαίνει ότι έγινε κάτι. Προσπαθώ να είμαι καλά. Έχω χάσει τον ύπνο μου και μου δίνουν χάπια», είπε η γυναίκα πριν ξεσπάσει σε κλάματα.

Σημειώνεται ότι μέσα στις τελευταίες 15 ημέρες, φίλοι του 50χρονου γυμναστή είχαν ειδοποιήσει δύο φορές την αστυνομία και την ενημέρωσαν ότι σκέφτεται να αυτοκτονήσει.

Ο γυμναστής είχε αναφέρει δύο φορές τις σκέψεις του για αυτοκτονία μέσα σε 15 μέρες

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο γνωστός προπονητής Γιώργος Παπαναούμ, είχε εκμυστηρευτεί σε πολύ κοντινό του πρόσωπο από το φιλικό του περιβάλλον ότι είναι «ράκος» ψυχολογικά, πιεσμένος και για αυτόν τον λόγο σκέφτεται να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η αντίδραση της αστυνομίας ήταν άμεση και επικοινώνησαν τόσο με τον ίδιο τον 50χρονο όσο και με την σύζυγό του που φέρεται να ήταν σε διάσταση το τελευταίο διάστημα, ωστόσο διατηρούσαν άψογες σχέσεις και είχαν αποκτήσει τρία παιδιά μαζί. Μάλιστα, η σύζυγός του φέρεται να έδωσε κατάθεση στις αστυνομικές Αρχές και, μεταξύ άλλων, να ανέφερε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο γνωστός γυμναστής.

Η τελευταία φορά που φέρεται να ειδοποιήθηκε η αστυνομία ήταν τη Δευτέρα, μια ημέρα δηλαδή πριν ο Γιώργος Παπαναούμ εντοπιστεί απαγχονισμένος μέσα στο γυμναστήριο που διατηρούσε επί της οδού Γαμβέττας 37. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γυμναστής και οι συγγενείς του είχαν πει πως δεν χρειάζονται την συνδρομή της αστυνομίας.

Γράμματα και λουλούδια έξω από το γυμναστήριο

Την ίδια ώρα, δεκάδες είναι οι φίλοι και οι άνθρωποι που γνώριζαν τον Γιώργο Παπαναούμ, οι οποίοι σπεύδουν από χθες για να αφήσουν λουλούδια και γράμματα έξω από το γυμναστήριο του 50χρονου.

gymnastis_thess__2_
gymnastis_thess__3_
gymnastis_thess__4_

«Καλό ταξίδι coachaρα μου. Ήσουν ο πιο αληθινός και θετικός άνθρωπος που γνώρισα. Εύχομαι να λάμψη η αλήθεια και να πληρώσουν όσοι σε αυτήν τη θέση. Καλό παράδεισο», αναφέρει ένα από τα μηνύματα που άφησαν στο σημείο.

gymnastis-thessaloniki-6

protothema.gr

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα