Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 08:15

Το Νοσοκομείο Βέροιας εξοπλίζεται με υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό

Μια εξαιρετικά παραγωγική συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα είχε τις προηγούμενες ημέρες ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βέροιας κ. Ηλίας Πλιόγκας.

Το Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας λαμβάνει χρηματοδότηση ύψους 3,1 εκατομμυρίων ευρώ για την την προμήθεια και εγκατάσταση υπερσύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για το ΓΝ Ημαθίας.
Δεκάδες τελευταίας τεχνολογίας, ιατροτεχνολογικά μέσα, ,παραδίδονται το επόμενο δίμηνο συμβασιοποιημένα στις Μονάδες της Ημαθίας . Δύο εξ αυτών θα βελτιώσουν και θα αναβαθμίσουν πολλά επίπεδα τις παρεχόμενες υπηρεσίας Υγείας στην Μονάδα Βέροιας, Ο υπερσύγχρονος Εξωσωματικός Λιθοτρύπτης που θα εγκατασταθεί στην νέα Ουρολογική Κλινική καθώς και οι Θάλαμοι Αρνητικής Πίεσης που θα εγκατασταθούν στην Παθολογική Κλινική.

Ο κ. Πλιόγκας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαριστέι τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας καθώς επίσης το Υπουργέιο Υγείας, την 3η ΥΠΕ, την Διαχειριστική Αρχή και τα στελέχη Διοικητικής και Τεχνικής Υπηρεσίας του ΓΝ Ημαθίας που συντονισμένα και με άριστη συνεργασία διεκπεραιώσαν σύνθετες διαδικασίες και ολόκληρώθηκε επιτυχώς χωρίς να χαθεί ούτε μια μέρα και ούτε ένα ευρώ ο διεθνής συστημικός διαγωνισμός στη Μονάδα Βέροιας και την εξέλιξη του διαγωνισμού της Μονάδας Νάουσας.

#pgnews #ΚΕΝΤΡΙΚΗΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Ο Πολίτης
Ακολουθήστε το Pressgreece στο Google News
και στο Facebook

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα