Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 19:12

Βράβευση του Δήμου Νάουσας για τις δράσεις επμόρφωσης του ανθρώπινου δυναμικού του

Βράβευση του Δήμου Νάουσας για τις δράσεις επιμόρφωσης και δια βίου μάθησης του ανθρώπινου δυναμικού του δήμου, στην τελετή απονομής «2022 Awards Training στην Τοπική Αυτοδιοίκηση»

Το βραβείο “2022 Awards Training στην Τοπική Αυτοδιοίκηση” για τις Δράσεις Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Ανθρώπινου Δυναμικού απέσπασε ο Δήμος Νάουσας, στο πλαίσιο του Επιστημονικού Συνεδρίου, με θέμα “Επενδυτικός – Αναπτυξιακός Προγραμματισμός και Διοίκηση Οικονομικών Αξιών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση”, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Ξάνθη και για πρώτη φορά θεσμοθετήθηκε – κατά την διοργάνωση – απονομή βραβείων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Το συνέδριο και την τελετή απονομής βραβείων για την ανάδειξη και επιβράβευση Δήμων που παρουσιάζουν σημαντικές δράσεις κατάρτισης και δια βίου μάθησης του ανθρωπίνου τους δυναμικού, διοργάνωσαν η International Forum Training και Consulting (επίσημο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης με 20ετή και πλέον εμπειρία σε θέματα κατάρτισης), η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ” και o Δήμος Ξάνθης.

Στην τελετή απονομής τον Δήμαρχο Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα εκπροσώπησε η Διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Η.Π. Νάουσας, Βάσω Κουλτζή, η οποία και παρέλαβε το βραβείο από τον Δήμαρχο Ξάνθης, ενώ στις εργασίες του επιστημονικού συνεδρίου συμμετείχε και η Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Δώρα Μπαλτατζίδου.

«Η βράβευση αυτή για τον Δήμο μας καταδεικνύει σε πανελλαδικό επίπεδο την προσπάθεια που κάνει η σημερινή δημοτική αρχή για την καλύτερη δυνατή λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου. Από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας, μεριμνήσαμε για την ενδυνάμωση δράσεων και πρωτοβουλιών, που αφορούν στη συνεχή κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού του δήμου μας, το οποίο αποτελεί την «καρδιά» των υπηρεσιών μας. Με απρόσκοπτο ενδιαφέρον θα συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή. Μέσα από καινοτόμες δράσεις και ψηφιακά «εργαλεία» που θεσπίζουμε, προχωράμε σε σημαντικά βήματα για τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών μας, έχοντας στο πλευρό μας το ανθρώπινο δυναμικό του δήμου μας, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους» επισημαίνει ο Δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας, με αφορμή την τιμητική βράβευση του δήμου.

#pgnews #ΚΕΝΤΡΙΚΗΜΑΚΕΔΟΝΙΑ #ΤΟΠΙΚΗΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Πολίτης
Ακολουθήστε το Pressgreece στο Google News
και στο Facebook

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα