Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 19:21

Η μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Καπουτζίδη Οι «Σέρρες» δεν είναι απλά η νέα σειρά του. Είναι ένα αριστούργημα, μία μεγαλειώδης στιγμή του

Πώς μπορείς να κλαις και να γελάς ταυτόχρονα; Πώς μπορείς μέσα σε ένα ρόλο να αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, την ζωή σου, τον φίλο σου, τον γείτονα, τον ξένο, τον φίλο τον εχθρό; Πώς μπορείς να νιώσεις πως όσα φώτα κι αν ανάψουν μπροστά από ένα πρόσωπο δεν θα μπορέσει ποτέ να λάμψει στα μάτια της ψυχής σου όπως λάμπει μία δυνατή σειρά; Μπορείς. Βλέποντας τις «Σέρρες». Τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, η οποία σηκώνει αυλαία αύριο στον ΑΝΤ1plus, τη νέα πλατφόρμα του ΑΝΤ1.

Είχα την τύχη να δω τα δύο πρώτα επεισόδια σε μία δημοσιογραφική προβολή. Μπαίνοντας ενημερωθήκαμε πως θα δούμε δύο επεισόδια. Με τον χρόνο να πιέζει αναρωτήθηκα αν θα μπορέσω να μείνω ως το τέλος. Όταν ολοκληρώθηκε ευχήθηκα να μπορούσα να δω και τρίτο επεισόδιο.

Ο Καπουτζίδης κάθε φορά σε κάνει να πιστεύεις πως ως εδώ ήταν, έγραψε το καλύτερό του, ολοκλήρωσε τον κύκλο των εξαίρετων δειγμάτων στη μυθοπλασία. Κι όμως κάθε φορά σε «χαστουκίζει» και σε «φιλάει» με τον ίδιο μαγικό τρόπο. Με αυτή την εύθραυστη ισορροπία κωμωδίας και δράματος, όπου κάθε φορά που αρχίζει να γέρνει η ζυγαριά έρχεται η μαγική πένα του και φέρνει μία αλλαγή, μία μικρή ανάσα.

πηγή:protothema.gr

#pgnews

#ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Φωνή της Βισαλτίας
Ακολουθήστε το Pressgreece στο Google News
και στο Facebook

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα