Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023 20:49

Ξεκινά το Kalamata @Smartcity Innovation Talks το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Το Σάββατο 27/02/2021 και ώρα 11:00  θα πραγματοποιηθεί υβριδική εκδήλωση, Kalamata@Smartcity Innovation Talks, η οποία αποτελεί την συνέχεια του επιτυχημένου City Innovation Talks, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2020 στην Αθήνα από την Crowdpolicy, με τη συμμετοχή της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, της Περιφέρειας Αττικής και 30 Δημάρχων από όλη την χώρα, όπου παρουσίασαν καλές πρακτικές.

Στόχος του εργαστηρίου-ανοιχτής εκδήλωσης, είναι η ανάπτυξη δημιουργικής συζήτησης για την αξιοποίηση ψηφιακών εργαλείων και καινοτομιών που έχουν στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις πόλεις μας, την τοπική ανάπτυξη, την προστασία του περιβάλλοντος, τη συμμετοχικότητα και τη βιωσιμότητα.

Βασικά θέματα που θα αναδειχθούν, είναι η προετοιμασία της επόμενης μέρας, ώστε μια έξυπνη πόλη να μπορεί να αξιοποιήσει την τεχνολογική καινοτομία και τις νέες τάσεις για την υλοποίηση δράσεων με τοπικά και εθνικά οφέλη.

Μέσα από το Kalamata@Smartcity Innovation Τalks υποστηρίζεται η ενεργή συμμετοχή του δυναμικού οικοσυστήματος καινοτομίας και νεανικής επιχειρηματικότητας.

Στο Kalamata@Smartcity Innovation Τalks συμμετέχουν και τοποθετούνται:

Ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας Χρίστος Δήμας
O Βουλευτής Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας
Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλης Ξυγκώρος
Ο CTO/CIO, Co-founder της Crowdpolicy Γιώργος Καραμανώλης
Startup εταιρείες, φορείς και στελέχη του ιδιωτικού τομέα

Συντονίζει η Ελένη Μαυρόγαλου, Public Affairs Digital Consultant της Crowdpolicy.

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι ενδιαφέρονται για την ψηφιακή καινοτομία, τις έξυπνες πόλεις και τις νέες σχετικές τεχνολογικές τάσεις.

Θα πραγματοποιηθεί υβριδικά μέσα από τον συνεργατικό χώρο “House by Phaos” στην Καλαμάτα και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου.

Το Kalamata@Smartcity Innovation Τalks, διοργανώνεται από την «Φάος» ΚοινΣΕπ και υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Καλαμάτας και την Crowdpolicy.

#pressgreece.gr

#ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

symboulos.gr

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα